Turgutluspor : 1 Bandırmaspor: 1

Turgutluspor : 1  Bandırmaspor: 1

Bandırmaspor`un beraberlik golü penaltı atışında Ahmet Kuru'dan geldi.






Bandırmaspor,  Turgutluspor karşısında, kırmızı kart cezalısı Serdar Samatyalı ve hafta içersinde kadro dışı bırakılan futbolcularından eksik bir kadro ile yer aldı.


Tribünlerde ilçemizden giden 100 kadar taraftarımızın da yer aldığı maça, Bordo-Beyazlı ekibimiz ,  Emirhan, Ayhan, Koray, Celal, Gökalp, Ercan, Ali Serin, Mesut, İbrahim Ak, Ahmet Kuru ve Sinan onbiri ile başladı.

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının 38. dakikasında ev sahibi Turgutluspor İsmail Köse'nin ayağından kazandığı golle  1-0 öne geçti.

43. dakikada Ali Serin'in kullandığı korner atışında Sinan'ın kafa vuruşu direkten döndü.

İlk yarı atılan tek golle Turgutluspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bandırmaspor ikinci yarıda Mesut'un yerine Zafer'i, İbrahim Ak'ın yerine de Sezai'yi alarak başladı.

62. dakikada Celal Aras sarı kart görerek , 4.üncü sarı kart ile ikinci yarı başındaki Fethiyespor maçında cezalı duruma düştü.

Bu dakikalarda takımımız Gökalp ve Zafer'in ayağından iki önemli fırsattan yararlanamadı.

İkinci yarının tehlikeli pozisyonunda 72. dakikada, kalecimiz Emirhan, Turgutluspor'dan Tunay'ın gollük vuruşuna, topa ayaklarıyla müdahale ederek karşılık verdi.

Sinan'nın düşürülmesiyle 80, dakikada kazanılan penaltı atışını Ahmet Kuru kullandı. Ahmet Kuru, kaleciyi bir köşeye topu bir köşeye bırakarak beraberlik sayımızı Turgutluspor filelerine gönderdi. (1-1)

Müsabaka her iki yarıda atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi.


Hasan CEYLAN
23.12.2012 18:05:38
İbrahim AK ı okuyunca inannırmısınız sonuca bakmıyorum bile . HELAL OLSUN HOCAM SANA CESUR OLDUĞUNDAN DOLAYI Bu sene İbrahim seneye başkası 5 sene sabredin görün bak nasıl sağlam basa basa geliyor BANDIRMASPOR TEK YOL ALTYAPI hocalara ve futbolcu kardeşlerimize güvenin BİR TANE BANDIRMASPOR var . İbrahim kardeşim inşaallah her gün üzerine koyarak çalış ÇALIŞAN KAZANIR. KARDEŞİM HER ZAMAN ALT YAPI.

ban10
23.12.2012 21:27:04
te tek alıyoruz puanları , deplasmanda turgutluıyu yenemessen nasıl olacaz şampiyon , bu takım şampiyon falan olamaz bu gidişle şu anda aldığımız paunlar bile başarı çünkü takımın kapasitesi bu takıma kızmıyorum aksine alkışlıyorum tepkim yüksek bütçeyle şampiyon olacaz diye takım kuran yöneticilere ...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false