Türel´den, icazet aldılar.

Türel´den, icazet aldılar.

Altınordu futbol okulu yönetimi Erdek´te stres attı.

Futbol dünyasına gelecek penceresinden sayfa açan Balıkesir Altınordu Futbol Okulu Başkanı Ümit Sakar beraberinde yönetim kurulu üyeleri Murat Dönmez, Mehmet Baytar ve bazı altyapı oyuncuları ile birlikte bir zamanların efsane kramponu Tayfun Türel´i ziyaret ettiler.

Erdek, Kurbağalı Blue Moon restaurant´ta gerçekleşen buluşmada ev sahipliğini üstlenen Tayfun Türel, Türk futbolu adına önemli bir yapılanma içinde olan Balıkesir Altınordu futbol okulunun çıkış ve hedef noktası anlamında doğru yolda olduğunu, kendisinin de bu hareketi yakından takip ettiğini söyledi.

Tayfun Türel, ?Erdek´teki futbol çalışmalarımı noktalıyorum. Ailesinin yaşadığı Balıkesir´e taşınıp hedefi olan Altınordu´ya stratejik destek vereceğim.1 dedi.

Altınordu Başkanı Ümit Sakar ise futbol yaşamında önemli bir yerlere gelirken hep Tayfun Türel´i rol model olarak örnek aldığını, kendisini izleme fırsatı bulduğu Balıkesir forması altındaki günlerin özlemi içinde bulunduğunu vurgulayarak ?Bu sevgi zamanla beni de futbolcu yaptı. Önemli yerlere geldim. Bursaspor ile profesyonel mukavele imzaladım. Ancak talihsiz bir olayda serseri bir kurşun yanlışlıkla diz kapağıma isabet edince futbol yaşamım sona erdi. İçindeki futbol aşkını şimdi kurduğum Altınordu futbol okulu ile tatmin ediyorum.? Dedi.

Başkan Ümit Sakar, 8 yaşından itibaren 13 yaşına kadar olan oyunculardan oluşan 90 kişilik bir kadroya sahip olduklarını henüz kurulalı 2. Yıl olmasına rağmen oynadıkları özel karşılaşmalarla futbol dünyasında isimlerinden bahsettirdiklerini, Üst kuruluşları olan İzmir Altınorduspor´un bu sezon 4 oyuncularını ana altyapıya kattığını söyledi.

Başkan Ümit Sakar, Tayfun Türel´in Altınordu futbol okulu ile çalışmasının kendileri için gurur vesilesi olacağını vurgulayarak ?Tayfun Türel alanında markadır, aksini kimse söyleyemez, biz kendisinden çok şey öğrendik, sıra futbol okulumuzdaki yeni jenerasyonda.? Dedi.

/resimler/2016-8/12/1201486409833.jpg

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Türel icazet aldılar
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli