Tur için geldiler

Tur için geldiler

Kupa rakibimiz Kahramanmaraş Erdek`te pusuya yattı.

30 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılşaması için karşı karşıya geleceğimiz Kahramanmaraşspor Erdek`te kampa girdi.

Bandırmaspor`un geçtiğimiz sezon sportif memejerliğini üstlenen Yılmaz Özlem`in çalıştırdığı Kahramanmaraşspor pazar günü oynadığı lig karşılaşması ardından Kupa turu için Erdek`te kampa girdi.

Kahramanmaraşspor Teknikdirektörü Yılmaz Özlem eski takımı Bandırmaspor`a karşı oynayacağı Ziraat Türkiye Kuğası 3. tur karşılaşması için, ev Bandırmaspor`a şans tanımıyor.

Teknik patron Yılmaz Özlem 3 günlük Erdek kampında sürdürdükleri çalışma ardından Çarşamba günü Bandırma`dan turu alıp gitmek istediklerini, Kahramanmaraşspor`un bu yeterliliğe sahip istikrarlı bir ekip olduğunu kaydetti.

İlk turu doğrudan geçen iki ekipten Bandırmaspor deplasmanda Keçiörenspor`u 2-1 yenerek, Kahramanmaraşspor ise Tosya belediyespor`u 3-0 yenerek 3 tura yükselmişlerdi.

30 Ekim Çarşamba günü saat 13.30 da başlayacak karşılaşmayı Tolga Kadaz, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cemalettin Gündoğdular üçlüsü yönetecek.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli