Tuna ;"Vatandaşlara dokunuyoruz"

Tuna ;

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna: “Erdek’te yaşayan tüm vatandaşlarımızın yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Erdek’te yaşayan tüm vatandaşların yanlarında olmak için çalıştıklarını belirtti.

Yönetime geldiklerinde partilerinin 922 üyesi bulunduğuna dikkat çeken Tuna, ilk ayda partilerine 14 yeni üye daha kazandırdıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Ardından 27 üyemiz daha oldu. Bu üyelere mart, nisa ve mayıs ayları dahil değildir. Çünkü mart ayı itibariyle partimize üyelik başvurusu yapanları onat için henüz genel merkezimizin onayına sunmadık. Bundan sonra üyelik başvurusu yapanlarla birlikte göndereceğiz.”

TAM BİR DAYANIŞMA İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

CHP ilçe yönetim kurulu olarak kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte tam bir dayanışma içinde Erdek’te yaşayan tüm vatandaşlara dokunmak ve onlara yardımcı olmak için çalıştıklarını belirten Tuna, şöyle konuştu:

“İçinde bulunduğumuz bu koronavirüs ile mücadele günlerinde vatandaşlarımızın yanında olmak için çaba harcıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık, sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümüne elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz ve bu konudaki çabalarımızı sürdüreceğiz. Evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ATM’lerden maaşlarını evlerine kadar makbuzlarıyla teslim ettik. Cerrahi maske dağıttık ve hâlâ dağıtmaya devam ediyoruz. Yardımsever vatandaşlarımızın destekleriyle alınan gıda, temizlik malzemesi, havaların serin gitmesi nedeniyle kömür ve tahta yardımlarını ihtiyacı olan vatandaşlarımıza evlerinde teslim ettik. Gençlik kolları ve kadın kollarımızla birlikte 65 yaş üstündeki üyelerimizi tek tek telefonla arayarak ihtiyaçlarını sorduk. Yönetim kurulumuzdan Devrim Korkmaz’ın tarafından hazırlanan zeytinyağı sabunlarını dağıttık. Yine yardımsever vatandaşlarımızın katkılarıyla market alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Önümüzde bayram var. İhtiyaç sahiplerine, şeker tadında bir bayram dileğiyle tatlılarını kendileri yapmaları için hazır paketli tatlı kutularını dağıtmayı planlıyoruz.”

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, bunların dışında da Erdekli vatandaşlara çeşitli hizmetlerle dokunmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: ;"Vatandaşlara dokunuyoruz"
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli