TÜKODER’den BGC’ye ziyaret

TÜKODER’den BGC’ye ziyaret

Tükoder Başkanı Çiçek, tüketicileri okumadan hiçbir yere imza atmamalarını, satın aldıkları ürünlerin fiş ve faturalarını saklamaları gerektiğini söyledi.

Bandırma Tüketicileri Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Neriman Çiçek, tüketicileri okumadan hiçbir yere imza atmamalarını, satın aldıkları ürünlerin fiş ve faturalarını saklamaları gerektiğini söyledi.

Bandırma TÜKODER yönetimi Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette TÜKODER Başkanı Neriman Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nuray Hügül, Sefa Çavuşoğlu ve Zekariya Ercan yer aldı. Yılda ortalama 500 başvuru olduğunun altını çizen Başkan Çiçek, son dönemde özellikle telefon ve internet abonelikleri, elden yapılan satışlar ve üniversite öğrencilerine satılan ürünlerle ilgili başvurulara dikkat çekti. Son bir haftada 50’ye yakın dilekçe yazdıklarını kaydeden Çiçek, tüketicileri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bandırma’da su fiyatlarının düşürülmesi konusunda verdikleri mücadele sürecini anlatan Çiçek, “Su fiyatları malum Bandırma’da çok pahalı. Balıkesir’deki en pahalı suyu biz kullanıyoruz. Bu konuda başlattığımız hukuki süreç sonunda mücadeleyi kazandık ancak kazanılmış hakkımız elimizden gitti. Bu konuda tekrar girişim yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: TÜKODER’ ziyaret
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false