Tuğra Basketbol Akademi Spor Kulübü

Tuğra Basketbol Akademi Spor Kulübü

Tuğra Basketbol Akademi, Basketboldeki başarılı yükselişi ile adından söz ettiriyor

Bir biri ardına kurulan basketbol kulüpleri ile kısa zamanda ulusal basketbol'de adından söz ettiren Bandırma, Banvit'in kapanmasına rağmen basketboldeki altyapı cazibesini kaybetmiyor.

     BANDIRMA TUĞRA BASKETBOL AKADEMİ GSK GÖZ DOLDURDU

Bandırma TuğRa basketbol akademi GSK 2016 yılında Şaban Kurt ve Emel Kurt tarafından kuruldu. Kısa zamanda Basketbol camiasında gerçekleştirdiği başarıları ile adından söz ettirmeye başladı.

Kulübün kurucusu ve başkanı Şaban Kurt ve yönetici Yardımcısı Emel Kurt takımın başında tecrübeli spor otoritesi (D belgeli) Derya Çolak, (C belgeli) Melek İremnaz  Kurt, (E belgeli) Recep Erencan Kurt, yetenekli   KOÇ ‘larla planlı çalışmaları basketbolde yeni yıldızlara adres oluyor.

6 / 16 Yaş arası sporcuları Türk spor’ una dürüst, ahlaklı ve sağlıklı sporcular yetiştirmek ve Türk spor’ una en iyi şekilde hizmet etmelerini sağlamak amacı ile yola çıkan Başkan Şaban Kurt,  Tuğra basketbol akademi GSK olarak sporcunun dürüstlüğü ahlakı ve sporcunun sorumluluk sahibi olmasını ön koşul olarak görüyor.

Başarıya odaklı Tuğra Basketbol Akedemi GSK 6-16 Yaş arası Kız ve Erkek Spor Okulu Kayıtları devam ederken önceki yıl yaşanan pandemi sürecindeki kaybın kapatılması noktasında çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.



Yusuf emre Akgül
5.05.2023 23:46:18
Kulübünüzü güzel buldum ben de Marmara adalarında Avşa Adası'nda kalıyorum yaşım 16 boyum 1.83 Eğer siz de izin verirseniz sizin sporlarınızı güzel buldum ve beğendim Eğer siz de isterseniz ben sizinle basketbol oynamak ve o kulübün ünvanını yükseltmek için sizinle basket oynamaya yani hazırım yani Eğer siz de isterseniz yorumunuzu bekliyorum hayırlı günler

Anahtar Kelimeler: Tuğra Basketbol Akademi Kulübü
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı