TSE den Afiş, Slogan ve Karikatür Yarışmaları

TSE den Afiş, Slogan ve Karikatür Yarışmaları

TSE Üniversite Öğrencilere Yönelik Afiş, Slogan ve Karikatür Yarışması Düzenledi.




Türk Standardları Enstitüsü 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü nedeniyle üniversite öğrencilerine yönelik  afiş, slogan ve karikatür yarışmaları düzenledi.

Yarışmaların amacı; 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nü üniversite öğrencileri ile birlikte kutlamak, yarışmaya hazırlanan gençlerimizin araştırma yaparak TSE hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, TSE'nin bilinirliğini artırmak, standard, kalite ve tüketici bilincini geliştirmek olduğu belirtildi.
Ayrıca yarışmalarla, öğrencilere farklı bakış açıları kazandırmak, yaratıcılıklarını desteklemek, sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve toplumsal konulara duyarlılıklarını arttırmanın hedeflendiği kaydedildi.

Afiş ve karikatür yarışmaları Standardlar ve Kalite ile Farkındalık Oluşturmak”, slogan yarışması ise TSE, Standard, Kalite” başlıkları ile gerçekleştirileceği kaydedildi.

Son teslim tarihi 13 Ocak 2012 olan yarışmaların sonuçları 17 Şubat 2012 tarihinde Enstitümüzün web sitesinde (www.tse.org.tr) açıklanacak. Yarışmaların ödül töreninin 15 Mart 2012 Dünya Tüketiciler Günü'nde yapılacak.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı