"TRİBÜNLER ZAFER ŞARKILARI SÖYLEDİ"

Plase; Muharrem ŞEN yazıyor

Futbol oynamaya elverişli bir hava zemin mükemmel
Tribünler de yine boşluklar göze çarpıyor ancak Kronikler ve 10.5 taraftarları stad doluymuşcasına  yürekten takımlarını destekliyorlar.


Bu durum maçın öncesi ve ilk dakikaları için aldığım not.Akabinde uyuduk. Futbol olarak organize  bir atak yok. Tesadüflerle ayaktan ayağa dolaşan top topçuları da  taraftarları  da gevşetti.

Maç sıkıcı  ve endişeli bir hal aldı derken Kaptan Serdar`ın mükemmel bir köşe atışını ,  o ana kadar  varlığını hissettiremeyen Ergün kafayla golümüzü attı. Golle birlikte takımımızın canlanıp agresif ataklarla rakibini bunaltacağını düşünürken tempo yine düştü ve ilk devre yi kazasız belasız bitirdik, Allah`a şükür.

Devre arası maçların müdavimi arkadaşlarımızla  sohbetlerimizde ne olacak bu gidişat diyerek özetleyebileceğim endişeli  muhabbetler yaptık.

Bunun nedeni elbette ki burnumuzun dibine kadar gelmiş  direk şampiyonluk fırsatının  bir kez daha kaçırma  endişesi idi.İkinci yarıda devre arası Nurettin Hoca mutlak bir motivasyon yüklemesi yapmıştır beklentisi içindeyken yüreğimizin ağzına geldiği ALANYASPOR ataklarını, ardı ardına kalemizde görmeye başladık. Bu ataklardan birinde top üst direkte değil kafamda patladı !!diğerinde direkten dışarı gitti bir tanesini kaleci kurtardı.

Bu çocuk..DENİZ  diye bir kaleci .

Kaç maçtır takımı sürükleyip götürüyor,tüm  arkadaşlarına, taraftarlara da  güven vermeye devam ediyor .

Daha önceleri  yediğimiz  bedava gollere ,kaybettiğimiz puanlara nasıl hayıflanıyorum.

Bu arada Alanyaspor yine bastırıyor, seyirciler taraftarlar sessiz bir gerginlik içinde dua ediyor ki zaman geçsin, maç bir an evvel bitsin. Şampiyonluğa oynayan takımın seyircisine üzüldüm zafere giden yolda  muhteşem  tribün şovları tezahüratlar şarkılara fırsat bulamıyorlar.

Zafer dedim de;  bu çocuk yaklaşık 30 dakika kenarda  oyuna gireceğim diye koşturup durdu  rakibe baskı unsuru olabilecek yeni bir kan ümidiyle tarftarlar  bir an önce oyuna girsin diye tezahürat yaptı bekledi   ama Nurettin hoca onu oyuna sokamadı.. derekn  başkası girdi Musa Sinan .

Ama verimli olamadı. Herkes şaşırdı. Netice itibariyle bir maçı daha kazasız belasız atlattığımız için yüce Allahıma şükrediyorum en sonunda kalpten gitmesek iyidir bu maçlara can dayanmaz. Sonuç olarak oynanan görsel olarakta hiç bir taraftarı mutlu etmediğini düşündüğüm futboldan değil alınan 3 puandan  çok mutluyum. Herkes te bu anlamda mutlu ..

Maçın yıldızı yine DENİZ `di. Haftalardır o zaten.Tabii ki ;Ekrem ve Celal` in olumlu  katkısını göz ardı etmiyorum.

Nurettin Yılmaz maçtan sonra basınla birlikte olduğu toplantıda  dedi ki : "seyirci mükemmeldi ,trübünlerde mükemmel di ve tribünler doluydu.

Ve devam etti . "Oynanan futboldan memnun olduğunu, bu tip maçlarda iyi futbol beklemeyin"  Trabzon galibiyetinden sonra sahamızda oynayacağımız Fethiye maçında bütün BANDIRMA`lıları statta bekliyorum " dedi. Allah Allah başka bir maçı anlattı galiba dedim kendi kendime..

Artık dualarımız gelecek hafta oynanacak ligin kader maçı Trabzon 1461 maçı için .

Her maça gittim bu maça da gideceğim.

Trabzon `da buluşmak üzere.
 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı