Tribünler sessiz kaldı

Tribünler sessiz kaldı

Gönen`de, Köşe10 grubu, İlk iç saha maçında tribüne gelmeyince 90 dakika boyunca tribünler sessiz kaldı.

Yeni Sanayispor karşısında sahaya koyduğu oyunla taraftarlarından geçerli not alan Gönen Belediyesporlu oyuncular verilen bir günlük iznin ardından dördüncü hafta deplasmanda oynayacakları Etispor maçı hazırlıklarına bugün başlayacaklar.  Köşe10 grubu, İlk iç saha maçında tribüne gelmeyince 90 dakika boyunca cılız birkaç alkış dışında tribünler sessiz kaldı.

Tüm hatları ile konsantre bir 90 dakika çıkaran Gönen Belediyespor, Altınova’nın ardından puan cetvelinde averajla ikinci sırada yer aldı. Sanayi maçında sahanın tartışmasız yıldızı Remzi, yıllar sonra yeşil beyazlı forma ile taraftarların karşısına çıktı. Maçın geneline yön veren başarılı oyuncu, atılan 3 golün de asistini yaparak taraftarı mest etti. Diğer taraftan savunmanın sigortası durumundaki Cihat, atakları başlatan oyuncu olmasının yanında attığı iki golle 1 sezon aradan sonra taraftarları selamladı. Kalede Serdar’ın güven veren oyunu kaleyi gole kapatırken, savunmanın iyi anlaşması, orta alanda yardımlaşmanın öne çıkması ve Bünyamin’in ilerideki müthiş baskılı oyunu takımın hedefine olan inancını ortaya koydu. Bu arada sakatlıkları bulunan oyunculardan Volkan’ın çekilecek Mr sonrası omzundaki yırtığın durumu netlik kazanacakken, Sezai’nin iyileşmeye başladığı öğrenildi.

Gözler Köşe10’nu aradı

Gönen Belediyespor’un Köşe10 adlı taraftar grubu takımlarının ilk iç saha maçında tribünlerde yer almadılar. Takım lehinde hiçbir tezahüratın olmadığı günde, sahadaki galibiyet değerinde kutlanamadı. Takımlarına olan sevgileri hiçbir şekilde sınanamayacak olan gençleri takımlarını ateşleyen tezahüratları ile yeniden tribünde görmek tüm futbolseverlerin özlemi.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı