Trap Atışları büyük çekişmeye yaşandı

Trap Atışları büyük çekişmeye yaşandı

Yeşil Gönen Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği sporcuları Gençler ve Avcılar kategorisinin tüm derecelerini elde etti.





7. Ulusal Oya ve Çeyiz Fuarı kapsamında gerçekleştirilen trap yarışması büyük çekişmelere sahne oldu. 4 ayrı kategoride toplam 94 atıcının yarıştığı günün sonunda Yeşil Gönen Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği sporcuları Gençler ve Avcılar kategorisinin tüm derecelerini elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Kategorilerini ilk sırada tamamlayan atıcılar kupa ve altın ödüllerini Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın elinden aldılar. Yarışmalara ilçe dışından da katılım oldu.


9 Eylül Pazar günü yapılan trap atışları sabah saat 09`da başladı. Profesyonellerde 19, avcılarda 55, gençlerde 19 ve bayanlarda 1 yarışmacı olmak üzere 4 kategoride toplam 94 atıcı yarıştı. Akşam saatlerine kadar büyük bir çekişme içinde geçen yarışmalar sonucu dereceye giren sporcular ödüllerini atış alanında aldılar. Kategorilerini 1. tamamlayanlara ödülleri Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar tarafından verildi. Atışlara ev sahipliği yapan Yeşil Gönen Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği yöneticileri yarışmalar boyuncu büyük bir titizlikle çalışıp mükemmele yakın bir av sahipliği yaptılar. Dernek yöneticileri hep bir ağızdan yaptıkları açıklamada kendilerine her zaman destek veren ve katkı sağlayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a teşekkürlerini ilettiler ve ödül törenine katılarak spora ve sporcuya verdiği desteği somutlaştırmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Yakar burada yaptığı konuşmada katılan tüm sporculara teşekkür ederken, amacına uygun yapılan ve tamamlanan yarışmalarda başka bir güzellik yaşandığını belirtti.

Gönenli Atıcılar 12 Dereceden Sekizini Elde Ettiler

Dereceye girenlere kupa ve sıralamasına göre değişik sayıda çeyrek altın verilen yarışmada sonunda profesyonel kategoride Biga`dan İbrahim Girgin birinci, Balya`dan Muhsin Fıstık ikinci ve yine Biga`dan Hakan Yılmaz üçüncü oldular. Avcılar kategorisinde ilk beşi Yeşil Gönen Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği üye ve sporcuları elde etti. Kategoride Mahmut Yavaş birinci, Sedat Keser ikinci, Ercan Gündoğdu üçüncü, İsmail Şaşmaz dördüncü ve Serkan İbiş beşinci oldular. Gençler kategorisinde de Yeşil Gönen Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği üye ve sporcuları ilk üç sırada yer alarak kürsü yaptılar. Bu kategoride Cihat Tümen birinci, Sefa Orta ikinci ve Can Kutlu üçüncü oldular. Bayanlar kategorisinin tek yarışmacısı durumundaki Nilgün Çakıcıoğlu ise kürsüde tek başına yer aldı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı