Trafik'te Motorun adı yok!...

Trafik

Motorlu kurye kavşakta, otomobile çarptı.

Trafik'e çıkma noktasında dört teker bir araçtan istenilen tüm belgelerin daha fazlası talep edilen Motorcular trafik'te aynı hakka sahip olamıyorlar.

Özellikle geçiş üstünlüğü ihlali sonucu meydana gelen trafik kazalarında hayatlarını kaybeden, veya sakat kalan sayısız motor kullanıcısı yataga mahkum yaşamak durumunda kalırken, sosyal dayanışma noktasında örgürlenen motor gruplarının zaman zaman kullandıkları uyarı ve ikazları da arzu edilmeyen kazaları önlemekte yeterli olmuyor.

Özellikle akşam alaca karanlık denilen zaman aiamasında meydana gelen kazaların bir yenisi bu akşam saat 20.15 sularında meydana geldi.

Onur Özyıldırım'ın kullandığı 10 ACB 244 plaka sayılı Motor, Kurtuluş caddesinde Kayacık yönünden gelip, çarşı istikametine seyretmekte iken, Karşı yönden gelmekte olan 10 TU 177 plaka sayılı özel otomobilin Servet Çırpan kavşağında Kızılay yönüne dönmek istemesi üzerine çarpışma meydana geldi.

Büyük bir patlama sesi ile çevrede bulunanların meraklı bakışları içinde acı ile kıvranan Onur Özyıldırım isimli kurye, kaza mahalline gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahale sonrası kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Motor sürücüsü onur Özyıldırım'ın şiddetli çarpişmanın etkisi ile kafa ve gögüs travması geçirdiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Trafik' Motorun !...
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false