Trabzonsporlu Rahmi Anıl Başaran Bandırmaspor’da

Trabzonsporlu Rahmi Anıl Başaran  Bandırmaspor’da

Bandırmaspor, Trabzonspor’ dan forvet ve sağ kanatta görev yapan Rahmi Anıl Başaran’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bandırmaspor,  Trabzonspor’ dan forvet ve sağ kanat  pozisyonlarında görev yapan Rahmi Anıl Başaran’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bandırma Palas Otelindeki imza töreninde konuşan basın sözcüsü Özel Aydın ilk toplantılarındaki sloganı hatırlatarak şunları aktardı:

“ Açık ara ligde kalmak hedefimiz. İyi top oynuyoruz. Yapılan transferler teknik heyetimizin  bilgisi dahilinde oluyor.Sportif anlamda yıl içersinde ,sene sonuna doğru güzel işlere imza atacağımızı  düşünüyoruz. Hedefimiz  amacımız tamamen bu yönde. Ancak şehir olarak, “Şehir Birleşiyor” sloganının altını daha da doldurmak istiyoruz. Bu konuda kurum ve kuruluşlardan destek bekliyoruz. Buna ihtiyacımız var.  “dedi.

TOKİ deki tesisleri 5 yıldızlı otal haline getirdiklerine vurgu yapan Özel,”  İdman sahamız da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek.Tesslerle idman sahamızın aynı  kampüs içersinde olması için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

İmza töreninin ardından transferde emeği geçenlere de teşekkür eden As  Başkan Adem Yılmaz

“Türkiye’nin büyük kulüplerinden Trabzonspor’dan bugün, Milli futbolcu Rahmi Anıl Başaran’ı transfer ettik. Trabzonspor başkan ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Kendileri bizi tercih ettiler. Bizim için guru verici.  Ligde kalıcı olmak istiyoruz, kendimiz göre hadaflerimiz var. Yarın da yine Trabzonspor’dan transfer edeceğimiz Abdurrahim Dursun’la burada imza töreni düzenleyeceğiz.” dedi.

Futbolcu Rahmi Anıl Başaran’da imzanın ardından yaptığı konuşmada niye Bandırma’ yı seçtiğini şöyle açıkladı.

“Gelişimim ve yönden değer verildiğim için Bandırmaspor’u seçtim. Umarım Bandırmaspor’a en iyi katkıyı verip, en iyi yerlerde ligi bitiririz” ifadelerini kullandı. Ahmet PESEN



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı