TOPRAK ALANLAR HİZMET BEKLİYOR

TOPRAK ALANLAR HİZMET BEKLİYOR

Bandırma belediyesine kalınca cadde ve sokakları toprak yığınları kaplıyor.

BASKİ’su ve kanalizasyon kazılarından sonra arkasına bakmadan gittikten sonra geriye toprak alanların kapatılması Bandırma belediyesine kalınca cadde ve sokakları toprak yığınları kaplıyor.

Bu toprak alanlardan biri olan Batı Garajı’nda Bursa, Balıkesir, Ayvalık, Edremit yolcu yazıhanelerinin önündeki araç ve terminal girişinde olan yolun da bir an önce yapılarak toprak alandan kurtarılması isteniyor. 

Rüzgârlı havalarda çevreyi toz kapladığını, yağışlı günlerde de yolun çamur deryası olduğunu belirten yazıhane sahipleriyle vatandaşlar görüntünün Bandırma’ya yakışmadığını söylüyor. HABERİN İÇİNDEN: Bandırma ile Bursa ve Balıkesir ile ta Ayvalık’a kadar yolcu ulaşımını sağlayan VİP araçlarıyla şehrimizden olduğu gibi İstanbul’dan da deniz otobüsleriyle gelenlerin ulaşımı sağlanıyor.

 Bulundukları yer Erdek, Gönen ve Karşıyaka halk otobüsleri durak yeriyle ayni yerde olduğu için yoğun bir yaya trafiği hâkim. Toprak alan görüntü kirliliği kadar çevre kirliğine de sebep oluyor. Bu yere öncelik tanınırsa iyi bir hizmet yapılmış olacağına inanıyorum. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: TOPRAK ALANLAR HİZMET BEKLİYOR
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı