Tır gitti şoförün burnu kanamadı

Tır gitti şoförün burnu kanamadı

       
İftar sonrası saat 21.00 sularında meydana gelen Trafik kazasında Azeri Tır hurdaya dönerken Şoförün burnu kanamadı.
Kaza Bandırma Gönen girişi Balcı durağı önünde meydana geldi.
Biga Değirmencik Köyü İçdaş demir çelik fabrikasına Demir madeni bırakıp boş olarak Bursa ya dönen Azeri asıllı şoför Muhsin Kalenteri (34) idaresindeki TIR-30565 plaka sayılı Tır Bandırma Gönen girişi Balcı durağı- Doruk oba villaları karşısında tekeri patlayarak büyük bir gürültü ile yeni otobanın sağ şarampolü ne devrildi.
Büyük bir gürültü ile önce yolun kenarında bulunan Trafo`nun Elektrik direğine çarpan dev Tır parçalanarak tarla içine yuvarlandı.
Etraftan yetişenlerin imdat istenesi ile olay yerine gelen trafik ve Ambulanslar parçalanan Tır`ın içinden azeri şoför Muhsin Kelanteri yi sağ salim çıkarttılar.
Araçtan inen azeri sürücü Muhsin Kelanteri gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek tekerin patlaması ile direksiyona hakim olamadığını söyledi.
Tır sürücüsü Muhsin`in sağ ön tekerin patladığını işaret ettiğin yolun başlangıcında yeni yapılan otobanın başlangıç yükseltisi vardı.
Buda gösteriyor ki yol yabancısısürücü otoban girişindeki yükseltiye vurduğunda Direksiyon hakimiyetini kaybetti ve ayni anda sağ ön tekerlek patladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli