Ticaret lisesinden teşekkür ziyareti

Ticaret lisesinden teşekkür ziyareti

Bandırma Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Üyeleri, Bandırma Belediyesi tarafından okullarında yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.




Bandırma Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Üyeleri, Bandırma Belediyesi tarafından okullarında yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Okul Aile Birliği Başkanı Salim Şahin ve Birlik Yöneticileri Ümmügül İnal ve Özlem Özbek yer aldı.

Ziyarette ilgili açıklamalarda bulunan Bandırma Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Salim Şahin, Bandırma Belediyesi'nin okul bahçesinde yerine getirdiği çevre düzenleme ve bakım-onarım çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya teşekkür etti.

Okul Aile Birliği'nin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Mirza, Bandırma Belediyesi'nin görev yetkisi dışında da olsa okullarımıza yardım etmenin toplumsal bir sorumluluk olduğunu söyledi.  Mirza: Bandırma Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri adına okullarımızda bir takım çalışmalar gerçekleştirdik. Bu hizmetler Belediye'nin görev tanımı içinde yer almasa da toplumsal sorumluluğumuz gereği bu hizmetleri yerine getirdik. Aynı şekilde camilerimizde de bu tür çalışmalarımız oldu. Bundan sonrada aynı kararlılıkla bu hizmetleri hem okullarımıza hem de camilerimize götürmeye devam edeceğiz” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli