THK´dan Şükran plaketi

THK´dan Şükran plaketi

THK´na sağladığı imkanlar nedeni ile genel başkan tarafından şükran plaketi ile ödüllendirildi.

Eski adı "Merinos" Marmara hayvancılık araştırma enstitüsü müdürü Deniz Soysal THK ve Türk Kuşu´da sağladığı olanaklar nedeni ile genel Başkan Kürşat Atılgan tarafından özel şükran plaketi ile taltif edildi.

/resimler/2018-5/23/2143238651391.jpg

Sivil havacılığı özendirici programları ile Türk kuşu ve planör tutkunlarının önemli adresi olan THK Bandırma şubesi, tüm projelerine olanak sağlayan Marmara Hayvancılık Araştırma Enstitüsü (Merinos) Müdürü Deniz Soysal´a genel Başkan Kürşat Atılgan´ın ninnet ve şükranlarını ileten mesajı yanı sıra katkıları anısına şükran plaketini makamda verdi.

/resimler/2018-5/23/2147333031443.jpg

THK Bandırma Şube Başkanaı Varoıl Memişler göreve geldiği günün ertesinde başladığı etkinlikleri ile kısa zamanda kurumun adını ülke genelinde duyurması genel merkez ve genel Başkan Kürşat Atılgan´ın da dikkatinden kaçmadı.

THK, Genel Başkanı Kürşat Atılgan Bandırma şubenin programlarına olanak sağlayan Merinos Müdürü Deniz Soysal´ın adına hazırladığı teşekkür plaketini şube başkanaı Varol Memiş ile gönderdi.

Başkan Varol Memişler, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ahmet Güleç ve Filiz Sürekliçekel ile birlikte Merinos´a giderek genel başkan Atılgan´ın şükran plaketini takdim edip, selam ve sevgilerini iletti.



Anahtar Kelimeler: Şükran plaketi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli