TEZMAN HOLDİNG’TEN AHDE VEFA

TEZMAN HOLDİNG’TEN AHDE VEFA

“Sel Sanayi ve Ticaret A.Ş.” kurulduğu ilk günden bu yana çalışan ve emekli olmaya hak kazanmış personellerini ödüllendirdi.

 Ülkemiz iş hayatının önde gelen kuruluşlarından Tezman Holding A.Ş. bünyesinde bulunan Balıkesir Gönen ilçesinde 1984 yılından itibaren faaliyet gösteren “Sel Sanayi ve Ticaret A.Ş.” kurulduğu ilk günden bu yana çalışan ve emekli olmaya hak kazanmış personellerini ödüllendirdi.

 Tezman Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tezman tarafından kuruluşlarında uzun yıllar çalışmış ve emekliye ayrılmaya hak kazanan personelleri, onurlarına düzenlenen organizasyon düzenlendi. 

Personel onuruna düzenlenen organizasyona; İlçe Kaymakamı Dr Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hüseyin Yakar’ın katıldığı törende personellerin plaket ve ödülleri konuşan Erol Tezman, “Emekliye ayrılan personel ile vedalaşarak, kuruluşumuzdan bugüne kadar verdikleri özverili katkıdan ve vefalı yol arkadaşlıklarından dolayı şuanda tarif edilemez bir duygusal an yaşadığını ifade ederek, Hepiniz haklarınızı helal ediniz.

 Bizim haklarımızda sizlere helal olsun, Tezman ailesi olarak her zaman bizler için özel olarak kalacaksınız” dedi. 

20, 25, 30 yıldır çalışan personeller ile emekli olmaya hak kazanmış personellerin plaketleri İlçe Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hüseyin Yakar ve Tezman Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tezman tarafından takdim edildi.



Anahtar Kelimeler: TEZMAN HOLDİNG’
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı