Terör mağduru Erdek´li Fatoş hayatını kaybetti.

Terör mağduru Erdek´li Fatoş hayatını kaybetti.

Bandırma Devlet Hastanesindeki Yoğun Bakım Ünitesindeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Terör mağduru Erdek´li Fatoş Yılmaz Çetin(31) Bandırma Devlet Hastanesi Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybederek, Beyin ölümü bu sabah gerçekleşti. Bandırma Devlet Hastanesi yönetim çevresi hastaneye getirildiği ilk dakikadan itibaren ortaya koyduğu başarılı ameliyat ve yaşama döndürme noktasındaki çabalar Erdek´li Fatoş Yılmaz Çetin´i sevdiklerine kavuşturmaya yetmedi.

Evli ve 19 Aylık bir erkek çocuğu annesi Fatoş Yılmaz Çetin´in ailesi Bandırma Devlet Hastanesi hekimlerinin organ bağışı teklifine "Evet" dedi. Organları başka vücutlarda hayat bulacak Erdek´li Fatoş Yılmaz Çetin doğup büyüdüğü hasreti Erdek´te 12 Eylül yarın ikindi namazına müteakıben çarşı camiinde kılınacak cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedilecek.

/resimler/2015-9/11/1506381415063.jpg

  Terör Psikolojisini bozmuştu 

Eşi terör bölgesi Diyarbakır´da görev yapan Erdek´li bir çocuk annesi Fatoş Yılmaz Çetin yaşanan olaylar karşısında psikolejik bunalıma girmiş ailesinin kararı ile iyileşmesi için Erdek´e getirilmişti.

Fatoş Yılmaz Çetin, Erdek Piri Reis Caddesi 43 sokak 3 numaralı evine eşyalarını indirirken, eşinin yanından ayrılmasını fırsat bilerek, eşinin beylik silahını başına dayayarak ateş etmişti.

8 Eylül salı günü meydana gelen olaydan sonra önce Erdek devlet hastanesine, ardından Bandırma´ya kaldırılarak ameliyata alınıp yoğun bakıma alınan Fatoş Yılmaz Çetin tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşmesi nedeni ile bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

/resimler/2015-9/11/1507008602934.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false