TEMAD'ta KONGRE ZAMANI

TEMAD

TEMAD Erdek Şube Başkanı Eraslan: "En büyük eksiğimiz, sevgisizliğimiz"

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan, "Ülke olarak en büyük eksiğimiz, birlik-beraberlik duygusundan uzaklığımız ve sevgisizliğimizdir" dedi.

48 üyeye sahip bulunan şubelerinin 12'inci olağan genel kurulunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü, Kurbağalıdere'deki "Dalış Kulübü" önünde, saat 17.00'de yapılacağını belirten Eraslan, şunları söyledi:

"Yaklaşık 16 yıldır, aralıksız olarak başkanlık görevini yürütüyorum. Dernekçilik gerçekten çok zor bir iş. Her şeyden önce de gönül işi. TEMAD olarak yalnız emekli astsubay ve ailelerine değil, tüm Erdek'e hizmet etmeye çalışıyoruz. Çaresizlere çare olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda, Erdek'ten bin 500 kişiyi, İstanbul Kartal'daki göz hastanesinde ücretsiz muayeneye götürdük ve onların yemek ihtiyaçlarını karşıladık. Ekonomik durumları iyi olmayan yaklaşık bin ailenin çocuklarına ayakkabı ve giyim-kuşam desteğinde bulunduk. Keşke daha fazlasını yapabilsek. Ancak derneğimiz sadece aidat ve teberrularla ayakta kalmaya çalışıyor."

TEMAD'ın, Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı, vatanını, bayrağını, dinini seven bir dernek olduğunun altını çizen Eraslan, "Genel kurulda, Genel Başkanımızın, il ve ilçe başkanlarımızın ricasını kıramayarak, 3 yıllığına, bir dönem daha başkanlığı yürütmek istiyorum" dedi.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: TEMAD' KONGRE ZAMANI
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı