TEMA, kayıtsız kalmadı

TEMA, kayıtsız kalmadı

Tema temsilcisi Burak Uğur, Marmarayı etkisi altına alan Salya olumsuzluğu için Üniversite-Tema işbirliğinde hazırlanan raporu Tema'nın genel merkezine iletti.

Tema'nın Bandırma Temsilcisi Burak Uğur, geçmişten gelip, geleceği tehdit eden Salya olumsuzluğu için Üniversite ile iş birliği içinde hazırlanan raporu, Tema'nın genel merkezine ulaştırdı.

Tema temsilcisi Burak Uğur, Marmara'da yaşanan salya olumsuzluğunun bugün değil, geçmişten günümüze uzanan vahşi kirlenmenin getirdiği birikim olduğunu açıkladı.

Uğur, Tema olarak geleceği tehdir eden böylesine toplumsal önemi büyük bir çevre olayına karşı kayıtsız kalmalarının sözkonusu olmadığını, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile iş birliği içinde hazırlanan çözüm raporunu Tema'nın genel merkezine ulaştırarak, alınmadı ivedi önlem ve tadbirlerin bir an önce harakete geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Tema temsilcisi Burak Uğur, Tema olarak bu anlamda farkındalık oluşturacak çalışmaları hayata geçirmek istediklerini, bunun öncelikle daha ilk okullardan çocukları bilinçlendirerek geleceği güvence altına almak olduğunu açıkladı.



Anahtar Kelimeler: kayıtsız kalmadı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı