Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş’e 100. Yıl Liderlik Ödülü

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş’e 100. Yıl Liderlik Ödülü

Sales Network tarafından düzenlenen Leadership in Sales Awards (LiSA) kapsamında Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak ‘100. Yıl Liderlik Ödülleri’ verildi.

Sales Network tarafından düzenlenen Leadership in Sales Awards (LiSA) kapsamında Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak ‘100. Yıl Liderlik Ödülleri’ verildi.  Türkiye’nin önde gelen markalarının yöneticilerin; profesyonel kariyerlerinin ötesine geçerek faydalı işler yapan, projeler üreten isimlerin ödüllendirildiği gecede  Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş ‘100. Yıl Liderlik Ödülü’ne layık görüldü.

Sales Network tarafından düzenlenen, perakendeden sağlığa, sanayiden teknolojiye, havacılıktan eğitime, lojistikten enerji sektörüne kadar hemen hemen tüm endüstrilerden 100’ün üzerinde firmanın katıldığı yarışmada, adaylar önce halk oylaması ile kısa listeye kaldı. Kısa listeye giren adaylar jüri tarafından değerlendirildi. Teksüt Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Keleş fırsat eşitliği kapsamında  gençlerin eğitimine ve gelişimine yaptığı katkılar,  Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında destek verdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ve katkıları jüri tarafından değerlendirildi ve ödül alanlar arasında yer aldı. 

Teksüt Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Keleş kazandığı ödüle ilişkin, " Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel olarak '100. Yıl Liderlik Ödülü'ne layık görüldüğüm için mutlu ve gururluyum. Bugün bu ödüle layık görülen çok değerli isimler var. Herkesin ortak noktası başarılı olmak için çok çalışmanın ötesinde ülkesine, bölgesine değer katacak çalışmalara ve projelere katkı sunmak olduğunu görüyoruz. Biz Teksüt olarak hep daha iyiyi, daha  güzeli sunmak için çalışıyoruz. Her yaştan insanın sofrasına sağlıklı ürünler sunmak için çaba harcıyoruz. Bu iyilik çabamız bir anlayışın ve takım çalışmasının sonucu. Bana sunulan fırsatları ben de gençlerin eğitimi için onlara sunmaya gayret ediyorum. Bu ödülü almamda benimle aynı yolda yürüyen, bana destek olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.    

100. Yıl Liderlik Ödüllerini alanlar 

Gerçekleşen ödül töreninde; Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş’in yanı sıra  Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk, Hoopla Kurucu Ortağı ve CEO'su Onur Pekşen, Baumit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer, Reeder CEO'su Özlem Kalkan, Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Acar, HSBC Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi Satış ve Şube Ağı Grup Başkanı Murat Yılmaz, L’Oréal Profesyonel Ürünler Genel Müdürü Volkan Yıldız, Avon Türkiye Satış Direktörü Nevşin İmamoğlu, Competence Academy Kurucusu Rana Kaplan, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, DHL Express Senior Director Sales Efe Başaran, Haribo Satış ve Pazarlama Direktörü Ege Ermeç, Next Geo Genel Müdürü Fevzi Babalık, Hitit Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve iş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy 100. Yıl Ödülleri’ne layık görülen isimler oldu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı