TEKSÜT, basketbolcular ve medyayla buluştu

TEKSÜT, basketbolcular ve medyayla buluştu

TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç: “Kulübümüzle Türkiye ve Avrupa gurur duyuyor, Bandırma duymuyor, üzülüyoruz”

TEKSÜT, sponsoru olduğu Bandırma Basketbol Kulübü sporcuları ve Bandırma’daki medya mensuplarına yemek verdi.

Şehir Restoran’da verilen yemekte ilk konuşmayı TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık yaptı. Sponsor oldukları altı aylık dönemde kulübün önemli başarılara imza attığını vurgulayan Arınık, şunları söyledi:

“Bölgemizin iki marka kuruluşu olarak birbirimize yakıştığımızı düşünüyorum. Bandırma Basketbol Kulübü’yle beş yıllık sponsor anlaşmamız var. Ancak bu anlaşmayı beş yıllık süre bitince de sürdürmek istiyoruz. Tabii ki önümüzde zorlu dönemler de olacak. Bu zorlukları da aşacağımıza inanıyorum. Yalnız Türkiye’de değil, Avrupa’da da başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.”

TEKSÜT Bandırma Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da konuşmasında, altyapısından A takımına kadar tüm sporcularıyla gurur duyduklarının altını çizerek, “Sadece biz değil, Türkiye, hatta Avrupa gurur duyuyor ama nedense Bandırma gurur duymuyor” dedi. Bandırma’dan bekledikleri desteği yeterince bulamamalarına üzüldüklerini belirten Kılıç, TEKSÜT’ün kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, “TEKSÜT zaten çok önemli bir marka. Bu markanın değerine değer katmak amacıyla çaba harcıyoruz” diye konuştu.  ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı