TEKSÜT BANDIRMA BK YÖNETİMİ, BANDIRMA PROTOKOLÜ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TEKSÜT BANDIRMA BK YÖNETİMİ, BANDIRMA PROTOKOLÜ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TEKSÜT BANDIRMA BK, BANDIRMA DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ ETHEM KARPUZ’U ZİYARET ETTİ

ING Basketbol Süper Ligi’nde Gaziantep Basketbol’u mağlup ederek ligde üst üste dördüncü galibiyetini elde eden TEKSÜT Bandırma BK’da, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz’u makamında ziyaret etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde dün Gaziantep Basketbol’umağlup ederek ligde yoluna dolu dizgin devam edenTEKSÜT Bandırma BK’da Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz’u Devlet Hastanesi’ndeki makam odasında ziyaret ederek Bandırma Protokolü ziyaretlerine devam etti.

 Görüşmede Ligde ve Avrupa’da mücadele eden TEKSÜT Bandırma BK hakkında bilgiler verilirken, Ethem Karpuz yıllardır Bandırma’da ve çevresinde gençlere sporu sevdiren TEKSÜT Bandırma BK’yı yakından takip ettiğini belirtti. Karpuz, ‘‘Yaklaşık 30 yıldır Bandırma’da görev yapmaktayım. Aynı benim gibi çeyrek asırlık tarihi olan TEKSÜT Bandırma BK da Bandırma şehrimize bir görev bilinciyle gençlere sporu aşılamakta. Yıllardır TEKSÜT Bandırma BK’nın Ligde ve Avrupa’daki başarıları ile gurur duyduk. İnşallah bundan sonra da daha uzun yıllar duymaya devam edeceğiz. Sevgili Özkan Kılıç Başkanımızın nezdinde TEKSÜT Bandırma BK’ya başarılar diliyorum.’ diye konuştu.

Başkan Özkan Kılıç da desteklerinden ve övgü dolu sözlerinden dolayı Ethem Karpuz’ateşekkür ederken, bölgenin tüm sağlık hizmeti yükünü rekor hizmet rakamlarıyla çeken hastanedekizorlu görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, günün anısına Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz’aarkasında isminin yazılığı olduğu 6 numaralı TEKSÜT Bandırma BK forması hediye etti.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli