TEKSÜT BANDIRMA BK YÖNETİMİ, BANDIRMA PROTOKOLÜ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TEKSÜT BANDIRMA BK YÖNETİMİ, BANDIRMA PROTOKOLÜ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TEKSÜT BANDIRMA BK, GARNİZON KOMUTANI TUĞGENERAL OĞUZ OKUYUCU’YU ZİYARET ETTİ

ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yoğun mesai harcayan TEKSÜT Bandırma BK’da, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç, 6’ıncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oğuz Okuyucu’yu makamında ziyaret etti.

ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yoğun mesai harcayanTEKSÜT Bandırma BK’da Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve Kulüp Müdürü Kazım Güvenç, 6’ıncı Ana Jet Üs Garnizon Komutanı TuğgeneralOğuz Okuyucu’yu Bandırma 6’ıncı Ana Hava Jet Üs Komutanlığı’nda ziyaret ederek Bandırma Protokolü ziyaretlerine devam etti.

 Görüşmede takım hakkında bilgiler verilirken, Oğuz Okuyucu göreve geldiğinden itibaren TEKSÜT Bandırma BK’nın maçlarını yakından takip ettiğini belirtti. Okuyucu, ‘‘TEKSÜT Bandırma BK gibi bir takımın Bandırma’da olması burada yaşayan halk için çok büyük bir şans. Aileler, çocuklar, gençler hafta içi ve hafta sonu TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu’nda kaliteli vakit geçirme imkânı buluyorlar. Pırıl pırıl gençleri tribünde görüyoruz. Çok güzel bir ortam var. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Özkan Başkanın nezdinde TEKSÜT Bandırma BK Takımımıza hem Ligde hem de Avrupa’da başarılar diliyorum.’’ diye konuştu.

Başkan Özkan Kılıç desteklerinden dolayı Tuğgeneral Oğuz Okuyucu’yateşekkür ederken, ‘‘Yaklaşık 25 yıldır TEKSÜT Bandırma BK’nınBaşkanı olarak görev yapıyorum. Her zaman 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığıyla iyi ilişkilerde olduk. Zaman zaman askerlerimiz maçlara geliyor. Hem onların sosyalleşmesi hem de salonumuzun dolması bizleri çok mutlu ediyor. Bundan sonra da desteklerini beklemeye devam ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, günün anısına Tuğgeneral Oğuz Okuyucu’ya arkasında isminin yazılığı olduğu 6 numaralı TEKSÜT Bandırma BK forması hediye etti.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu