Teknik Direktör Gürsel: “Zor bir maçı kazandık”

Teknik Direktör Gürsel: “Zor bir maçı kazandık”

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay: “Kötü oynadık ve kaybettik”

Kocaelispor önünde 1-0 kazandıkları maçı basın toplantısında değerlendiren Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Zor bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza, yönetimimize ve Bandırmaspor camiasına armağan ediyorum” dedi.

Önümüzdeki haftayı “bay” geçirecek olmaları nedeniyle maça mutlaka 3 puan için çıktıklarını belirten Gürsel, şunları söyledi:

“İlk yarıda öne geçtikten sonra 2,3 net pozisyon daha yakaladık, ancak değerlendiremedik. İkinci yarıda da önemli pozisyonlar yakalamamıza rağmen son paslarda başarılı olamayınca ikinci golü bulamadık. Her iki takım adına da kontrollü bir maç oldu. Güçlü bir rakibi yenerek 3 puan aldığımız için memnunum. Lige maç maç bakıyoruz. Her maçımıza kendimizi daha iyi geliştirmek ve daha iyi futbol izletmek için çıkıyoruz.”

Gürsel, basın toplantısında, bordo-beyazlı takımın hedefiyle ilgili bir soruyu da, “Her maçın bir hikâyesi vardır. O maçlarda ne olacağını bilemezsiniz. Belirttiğim gibi biz, her maçımıza kendimizi geliştirerek, daha iyi oynamak için çıkıyoruz. Bunu gerçekleştirirsek de zaten başarı kendiliğinden gelir” diye yanıtladı.

Mustafa Gürsel, maçta sakatlanan savunma oyuncusu Lokman Gör’ün de omuzunun çıktığını açıkladı.

Spor Toto 1. Lig’de, Bandırmaspor deplâsmanından 1-0’lık yenilgiyle dönen Kocaelispor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Kötü oynayarak 3 puanı bıraktık. Oyuncularımda konsantrasyon eksikliği vardı. Bandırmaspor’u kutluyorum” dedi.

İlk yarıda kötü oynadıktan sonra ikinci yarıda bazı atakları olmasına karşın bunları gole çevirecek organizasyonlardan uzak olduklarını belirten Akçay, şöyle konuştu:

“Ancak rakibimiz de biri golle sonuçlanan iki önemli pozisyonun dışında pozisyon yakalayamadı. Bu maç geride kaldı. Burada bıraktığımız 3 puanı önümüzdeki maçlarda telafi edecek yetenekli oyunculara ve güce sahibiz. Zirve yarışında bir şey kaybetmedik. Önemli bir kaybımız yok. Halen ilk 6 takım arasında yer alıyoruz. Ocak ayındaki transfer döneminde yeni transfer ve takımda revizyon yapabiliriz.”

Akçay, sakatlanarak maçtan çıkan Dino’nun baldırında yırtık olduğunu tahmin ettiklerini, ancak kesin sonucun çekilecek Emar’dan(MR) sonra belli olacağını sözlerine ekledi.   ÖNDER BALIKÇI



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı