TEKNİK KADRODAN BAŞKAN MİRZA´YA ZİYARET

TEKNİK KADRODAN BAŞKAN MİRZA´YA ZİYARET

Bandırmaspor Teknik Direktörü, Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilgen Süngü Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.

Bandırmaspor Teknik Direktörü, Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilgen Süngü Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti. Bandırmaspor´a verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Teknik Direktör Mustafa Uğur; ?Bandırma dışında Bandırmaspor´un itibarının çok iyi olduğunu görüyoruz. Bandırmaspor´da oynamak isteyen futbolcular var. Bu da bizi sevindiriyor. Ancak mevcut takımımızı çok fazla bozmadan yapacağımız takviyelerle iyi bir takım kurmak istiyoruz. Bu sene belirlediğimiz TFF 1. Lig hedefimize ulaşmak için maksimum düzeyde çaba sarf edeceğiz. İnşallah belirlediğimiz bu hedefe sezon sonunda ulaşmış olacağız. Sizlerin desteği de çok önemli. Bugüne kadar verdiğiniz destekler için hem size hem de Bandırmaspor Yönetimine teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2017-6/30/1622126793687.jpg

Takımın başına geçtiğiniz günden beri pozitif değişimi ve futbolu hepimiz gördük diyen Başkan Dursun Mirza; ?Bu olumlu değişimin ve gelişimin bu sezonda sürmesini istiyoruz. TFF 1. Lig´e yeniden çıkmak istiyoruz. Bunun için de elimizi taşın altına koyduk. Bandırmaspor´umuza bugüne kadar yapılmayanları yapmak istiyoruz. Benzinlik projemizi hayata geçirdik ve önemli bir kaynak oluşturduk. Merkezde bir benzinlik projemiz daha var ancak Büyükşehir Meclisi tarafından onaylanmadı. Biz yine de tüm olumsuzluklara rağmen Bandırmasorumuza kaynak oluşturmaya devam edeceğiz? dedi. Başkan Dursun Mirza, tesisleşme yolunda da önemli adımların atılacağının işaretini verdi. Mirza; ?İyi bir planlama ile tesisler konusunda da bir şeyler yapmak istiyoruz. Antrenman tesisleriyle sosyal tesislerin iç içe olduğu, altyapının da buradan faydalanacağı bir tesis için neler yapılabilir konusunda çalışıyoruz. Sizlerden de sportif anlamda başarı bekliyoruz? dedi.

/resimler/2017-6/30/1622346012864.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false