Tekerlekli sandalyeler sevindiriyor

Tekerlekli sandalyeler sevindiriyor

Bandırma`da, yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye sağlanması amacıyla başlatılan "Her Kapak Bir Adım" kampanyası kapsamında dokuz vatandaş daha tekerlekli sandalyelerine kavuşma mutluluğu yaşadı.

Bandırma Belediyesi tarafından sürdürülen kampanyaya Bandırmalılar büyük ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Sedat Pekel`in de katılımıyla dokuz tekerlekli sandalye, engelli vatandaşlara, evlerinde teslim edildi. Pekel, toplumun tüm kesimlerinin yaşamlarını kolaylaştıran uygulamaları, sosyal belediyecilik açısından son derece önemli gördüklerini vurgularken, "Halkımızı, bu anlamlı çabaya ortak eden kampanyalara büyük önem veriyoruz. `Her Kapak Bir Adım` da bunlardan biri. Vatandaşlarımızın, özellikle de okullarımızın, kampanyaya büyük ilgisinden memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Kampanya kapsamında bugüne dek 2,5 ton kapak toplandığını açıklayan Başkan Pekel, toplanan kapaklarla toplam 25 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımının gerçekleştiğini vurgularken, "Kapak toplama kampanyası, engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye sağlamasının yanı sıra çevre kirliliğinin önlenmesine de önemli katkılar sağlamaktadır. Vatandaşlarımızın, bu kampanyaya ilgilerinin süreceğine inanıyorum" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı