Tekerlekli sandalye bağışı

Tekerlekli sandalye bağışı

Edremit Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine, EGBED tarafından 11 tekerlekli sandalye bağışlandı



Edremit
Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine, EGBED tarafından 11 tekerlekli sandalye bağışlandı.


Edremit Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emine Çakır'a Ege Görme ve Bedensel Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İktisadi İşletmeleri (EGBED) Başkanı Taner Usanmaz tarafından 10 tekerlekli sandalye bağışlanıp teslim edilirken, bir yaşlı için özel tekerlekli sandalyede akrabasına elden teslim edildi.

EGBED'DEN BİZDE HEDEF BİTMEZ”

2011 yılında kurulan Ege Görme ve Bedensel Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İktisadi İşletmelerinin bu güne kadar 1000 engelliye ulaşıp tekerlekli sandalye desteği verdiklerini, 1000 engelliye ev eşyası yardımı yapıp ev kurduklarını açıklayan EGBED Başkanı Taner Usanmaz, Edremit'ten önce Ayvacık ve köylerinde oturan engelli çocuklara yardım yaptıklarını, söyledi.

Önümüzdeki hafta Altınoluklu engellilere ile İzmir Kadife Kalede yine karşılıksız yardım yapmaya devam edeceklerini, tekerlekli sandalye bağışı yanı sıra ev ve giyim eşyası alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden Başkan Taner Usanmaz, Bizde hedef bitmez. Her engelliye bir tekerlekli sandalye ulaştırmak ana hedefimizdir. Yeter ki engelli aileler bize ulaşabilsin” dedi.

EGBED BAŞKANI USANMAZ'A TEŞEKKÜR”

Ege Yüksel Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde 10 engelli ile bir yaşlıya yaptıkları karşılıksız tekerlekli sandalye bağışı ve teslim töreninde EGBED Edremit Körfezi Sponsorları Özcan Kahraman, Ayşe Gümek, Nazlı Soydan ve Yasin Gülenç'de hazır bulundu.

Ege Yüksel Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezindeki eğitim gören 125 öğrencinin eğitim gördüğünü, Engelliler Bilgisayar Eğitim yerini de gezdiren Edremit Körfezi Bedensel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği Başkanı Emine Çakır, EGBED Başkanı Taner Usanmaz'a tespit ettikleri 10 engelli ile bir yaşlıya yaptıkları karşılıksız tekerlekli sandalye bağışı için teşekkür etti.



mira
21.12.2013 16:44:50
amcama bak orda güzel cıkmış

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı