TCG Nusret (müze) gemisi Bandırma'da

TCG Nusret (müze) gemisi Bandırma

Bandırma'da ziyarete açılan TCG Nusret (müze) gemisi Bandırma'lıları Cumhuriyetin fabrika ayarına döndürdü.

Elbette gerçek Nusret Mayın gemisi değildi. Deniz komutanlığı tarafından hazırlanan ve iç müştemilatı ile gerçeği ile aynı olmasının yanı sıra dijital ve teknik olanaklarla desteklenmiş TCG Nusret Mayın (müze) gemisi 1915'i, 108 yıl sonra Bandırma'lıların bir ülke vatandaşı, bir ulus olmanın hiçte kolay olmadığını görmelerine zemin oluşturdu.

TCG Nusret (Müze) gemisi 108 yıl önce nasıl bir tarih yazıldığını tüm detayları ile günümüze taşıması izleyenleri bir kez daha Cumhuriyetimizin kuruluş ayarlarına götürdü.

TCG Nusret (Müze) gemisi Bandırma'da sadece 8 saat ziyarete açık kaldı. Bandırma Manşet'in sabah saatlerinde canlı yayın ile gündeme taşıdığı TCG Nusret (Müze) gemisi ilerleyen saatlerde öylesine bir ziyaretçi akınına uğradı ki.. çift kuyruk sıra bekleyenlerin ucu eski (L) iskeleden Cumhuriyet alanına ulaştı.

Gizemli ziyaretten son derece hoşnut kalan Bandırmalılar TCG Nusret ziyaretinin kendileri için yetersiz kaldığını butür bir etkinliğin Bandırma için en az 1 hafta olması gerektiği görüşünde birleşildi.

Yine bir değerlendirmeye göre 30 Nisan Pazar günü mesai saatleri bölümü içinde TCG Nusret müze gemisini ziyaret edenlerin sayısının 15 bin dolayında olduğu açıklandı.



Anahtar Kelimeler: Nusret () gemisi Bandırma'
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı