TAYFUNSPOR 5-3 KIZIKSASPOR

TAYFUNSPOR  5-3 KIZIKSASPOR

Tayfun, zirve mücadelesinde fark yaptı

1. Amatör Küme`de şampiyonluk mücadelesi veren Tayfunspor ile ligde hedefi olmayan Kızıksaspor`un Gönen`deki mücadelesini ev sahibi Tayfunspor 5-3 kazandı.

Tayfunspor karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı. nitekim 16 dakikada Seyhan`ın ayağından gelen gol ev sahibi Tayfunspor`a avantaj kazandırdı.

Ancak ligde hedefi olmayan Kızıksaspor rahat oyunu ile Tayfun kalesinde önemli tehlikeler yarattı. 

20. dakikada Kadir Ağaç skoru eşitlerken ilk devre 1-1 eşitlikle sonlandı.

Tayfunspor 2. yarıya golle başlamak istedi ancak golü kalesinde gördü. 40 dakikada Umut Yegen Kızıksaspor`u Gönen`de 2-1 öne geçirdi. Bu gol Tayfunspor`un demorolize olmasına neden oldu.

Tüm hatları ile rakip kalede gol arayan Tayfun bir süre amacına ulaşamasa da 64 dakikada Aydın Bayraktaroğlu skoru eşirleyen golü kaydetti 2-2.

Tayfunspor beraberliği bulması ardından rahatlarken Kızıksaspor da yorulmalar gözlendi.

Tayfun`un kondüsyon farkı net olarak öne çoktığı son 30 dakikada sarı lacivertli ekibin golleri geldi.

68 dakikada Mustafa Kuşçu 3-2, 81 dakikada penaltıdan Seyhan Duymaz 4-2 ve 84 dakikada Hakan Özmizin evsahibi Tayfun adına skoru 5-2 ye taşıyarak fark yaptı.

Karşılaşmanın tamamlanmasına az bir süre kala Kızıksaspor kontra bir topla Tayfun ceza alanı içinde penaltı kazandı. vuruşu kullanan Kadir Ağaç kendi adına 2. takımı adına 3. golü kaydederken aynı zamanda karşılaşmanın skorunu belirledi. 5-3.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false