Tayfun sert esti 1-2

Tayfun sert esti 1-2

Bandırma daki zorlu zirve mücadelesinde son gülen Tayfunspor oldu 1-2






Bandırma Sanayi stadında karşı karşıya gelen 1.amatör kümenin zirve ekipleri Bandırma Sanayispor ile Gönen Tayfunspor'un mücadelesi 1-2  Tayfunspor'un üstünlüğü ile noktalandı.

İki zorlu ekibin ilk yarım saatlik karşılıklı atakları sonuç getirmedi. 32 dakikada Tayfunspor'danUlaş küfrettiği gerekçesi ile karşılaşmanın orta hakemi Hüseyin Ayaz tarafından kırmızı kart ile oyun dışına gönderilirken Tayfunspor önemli güç kaybetti.

10 kişi alan ve kırmızı kart nedeni ile demorolize olan Tayfunspor ilk devrenin son dakikasında Emre Filiz'in golüne mani olamadı ve karşılaşmanın ilk devresi Sanayispor'un üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmanın 2.yarısına 10 kişi ve 1-0 yenik başlayan Tayfunspor 48 dakikada Seyhan'ın ayağından beraberlik golünü buldu.

Tecrübeli oyunu rüzgarı iyi hesaplayarak uzaktan vurduğu şut öne çıkan kaleciyi aşarak ağlarla buluştu 1-1.

10 kişi olmasına rağmen daha açık bir oyun sergileyen Tayfunspor 74 dakikada Tayfun'un sert şutu ile bir kez daha Sanayispor kale direklerini yoklarken skor 89 da belli oladu.

Bu dakikada Sanayispor ceza yayı önünden  kazanılan serbest vuruşu İlkcan kulandı.

Tecrübeli oyuncu kalibrasyonu düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı sentetik çimleri yalayarak kaleci Ali'nin sağından ağlarla buluşturdu.

Son dakika golü ile Tayfunspor büyük coşku yaşarken, Sanayispor'da sinirler gerildi ve bu kez Onur kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

10 ar kişi kalan iki ekibin bundan sonraki çabası sonuç getirmedi ve Tayfunspor Sanayi deplasmanından 3 altın puan çıkarttı.

Stat. Bandırma Sanayi

Hakemler; Hüseyin Ayaz** Emrah Sarı** Kaan Bilgin **

Sanayispor; Ali ** Harun ** Hasan Çakır** Onur ** Emre Mantar** Hakan** Murat* Yunus** (Berkay**) Emre Filiz** (Canre**) Hasan Mısıroğlu **(Ali*) Murat**

Tayfunspor; Murat** Reşat ** Barış ** Fatih ** Ulaş * Seyhan **** Emre ** (Aykut**) İlkcan *** Mert **(Tugay**) Hasan **

Sarı kartlar; Hasan, Berkay, (Sanayispor) Reşat, Seyhan, İlkcan, (Tayfunspor9

Kırmızı kartlar; Dk.32 Ulaş (Tayfunspor) Dk.89 Onur (Sanayispor)

Goller; Dk. 44.Emre Filiz(Sanayispor) Dk.48 Seyhan, Dk.89 İlkcan (Tayfunspor)











Rıfkı Sönmez
12.11.2012 12:51:18
Kadroda büyük bir yanlışlık var diye düşünüyorum. Sanayispor un daha akıllı kadro ve daha akıllı bir ikinci yarı için değişiklikler zamanında gelmedi..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false