Tayfun başladı, Bandırma bitirdi.

Tayfun başladı, Bandırma bitirdi.

U-14 Gençler liginde Tayfunspor'un önde başladığı karşılaşmayı Bandırma 7-1 kazandı.




U-14 Gençler liginde Tayfunspor'un önde başladığı karşılaşmayı Bandırma 7-1 kazandı.


Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakem: Serhat Aydemir***

U-14 Tayfunspor: Güney Çiltepe ** M.Erdem Akkaya** Tunahan Bucak**(Mert Doğru**) Onur Demir*** M.Can Dereli*** Fatih Traşçı**( Egemen Subaşı**) Suat Kaya*** Mehmet Çiltepe**(Serhat Birincioğlu**( Furkan Uzun**( Birkan Aydın**) Hüseyin Keçicioğlu***Batuhan Yalçınkaya**(Enes Özden**)

Antrenör: Hüseyin Gezmez

U-14 Bandırmaspor : Uğur Bayrakoğlu ***(Musa Onur Akay***) Anıl Üçkan**** İlkay Açıl*** (Ebubekir İbiş***)  Turgay Araz*** Emrah Güneş****(Muhammet Saban***) Görkem Bülbül *** Ahmet Kılınç*** H.İbrahim Delikaya*** Muhammet Nurullah Oral***(H.Hüseyin Şahin***) Umut Akbulut*** (Serdar Okan Tekin***)Batuhan Sarı***

Antrenör: Mustafa İzgi

Goller: Dk.5 Suat (Tayfun)  7-30- Umut,  Dk.10-35-37-41 Emrah, Dk. 47 Ahmet (Bandırma)



Futbol
adına son derece elverişsiz bir havada oynanan karşılaşmanın ilk golü Tayfundan geldi. Kontra topla Bandırma caza alanına giren Suat, kaleci Güney'in ıska geçtiği topu kafa ile ağlara gönderdi 1-0.


Golden sonra toparlanan Bandırma alan üstünlüğünü eline geçirdiği oyunda 7 dakikada Umut ile eşitliği sağladı.

Galibiyet golü ise 10 dakikada kaptan Emrah'tan geldi. 2-1, 30 Dakikada Umut kendi adına iki takımı adına skoru 3-1 yaptı.

İlk yarının bitmesine ramak kala sonucu kaptan Emrah belirledi ve kaydettiği kendi adına 2.ci gol ile Bandırmaspor'un devreyi 4-1 üstün kapatmasına neden oldu.

Sanayi Arenadaki karşılaşmanın 2.devresinde de farklı bir oyun izlenmedi. Değişen oyuncular, düşen tempo ve etkin yağış futboldan öte sonuca giden tollarda uzun topların, kale önündeki  karambollerin skora etki yaptığı bir oyun oldu.

İlk devre 2 golü bulunan kaptan Emrah 2. Yarıda da hız kesmedi ve 37 ile 41 dakikalarda kaydettiği gollerle kendi adına 4 takımı adına skoru 6-1 yaptı.

Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise Ahmet Kılınç'tan geldi Ahmet Kılınç 47 dakikada attığı gol ile Bandırmaspor'un müsabakayı 7-1 kazanmasında etken oldu.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı