Tatlısu Doctor`S Restorant her derde deva

Tatlısu Doctor`S Restorant her derde deva

Bandırma lıların yakından tanıdığı Tatlısu aşığı bir isim Enver Çeliker, Şimdi Tatlısu liman içi Doctor`S Balık & Et Restorant`ın sahibi.
Bilenler biliyor, Biz bilmiyenler için bir kez daha tanımlıyalım eşsiz doğal manzarası ve havası olan Tatlısu`yun liman içersindeki sıra dışı işletmesini.
Doctor`S Restorant adından da anlaşılacağı üzere Hijyen konusunda son derece titiz bir ismin ellerinde, Sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik gün boyu devam ediyor Doctor`S Restorantta, Öğleye doğru günlük yeşil zerzevat geliyor işletmeye, ilerleyen saatlerde ise Denizden çıkmaya başlayan balıklar. Lüfer, Barbun, Karagöz, Minekop, Levrek daha niceleri hepsi tek tek özenle jilatinlenerek yerleşitiriliyor difriz`e, bir birinden leziz deniz mahsulü mezeler sanki yemelik değil de seyirlik Doctor`S Restorant`da zaten buraya gelen müşterilerde öyle yapıyor, Yemiyorlar, Balık ve beraberindeki aksesuar hazırlanırken yapılan sigara altı yetiyor, ve O eşsiz manzara, Üzerine nice sohbetlerin yorum aldığı Bandırma`ın karşıdan seyri, Balıklar masadaki yerine aldığında Resimler çekiliyor, Sanat eseri ızgaraların önünde, unutulursa diye.
Doctor`S Enver Bu işinde ilmini almış nede olsa lisede foto koluydu ya, Çektiği pozlarında ayrı anısı oluyor elbette.
Sogutulan bardaklardaki kadehler bir birine çarparak çıkardığı ses, her defasında ayrı konuların start zili gibi hani diyor ya alem adam `` Duydunuz zilin sesini`` Tatlısu da gün erken batıyor Kapıdağ`ın ardında kızıl pembelik uzun sürsede gecenin karanlığındaki Bandırma nın ışıltısıda bir başka hani, kendinizi Boğazda sanıyorsunuz varsa İstanbul anılarınız geliyor aklınıza ve meyveler.
Kahveler tamamlıyor geceyi galip bir maçın sonunda hakemin son düdüğü gibi. toparlanıyor sobetler`de kıyafetlerde, unutulan olursa endişeye gerek yok herşey Doctor`S un kontrolünde.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı