Tatil dönüşü can pazarı

Tatil dönüşü can pazarı

Bandırma, Erdek karayolu Mamun bahçeleri civarında meydana gelen kazada onlarca aracın durup, yüzlerce kişinin izlemesine neden oldu.

Bugün saat 18.00 sularında meydana gelen kazada büyük bir şans eseri can kaybı olmadı.

Kaza Erdek istikametinden Bandırma istikametine gelmekte olan 10 PT 232 plaka sayılı özel otomobil ile Mustafa Öztürk idaresindeki 10 AAD 55 plaka sayılı Minibüs`ün Mamun bahçelerinden bir önceki koyda çarpışmasıyla meydana geledi.

Kazadan sonra direksiyom hakimiyetini kaybeden Mustafa Öztürk idaresindeki 10 AAD 55 plaka sayılı minibüs bölünmüş çift yolda karşı şeridi geçip yardan aşağıya uçtu.

Kazadan sonra minibüs`ten yaralı olarak çıkartılan sürücü Mustafa Öztürk kaza mahalline gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, minibüste bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan arkadaşları, yoldan geçenlerin durup seyrettiği, insanlara cevap vermekten yoruldular.

Onlarca aracın durup, kazada can kaybı olup olmadığını sorduğu olay yerinde yaşanan trafik kargaşası az kalsın başka kazalara neden olacaktı.

Bir biri ardına durup kazanın nasıl olduğunu sorup, ölüm olup olmadığını sorduktan sonra ``Yardıma ihtiyaç var mı?.`` diyen tatilcilerin nerede ise tümünün ayağında terlik vardı. Oysa yardan uçan minibüs`ün asılı kaldığı alan terlikle dolaşılmayacak şekilde bozuk bir zemine ve dikenlik alana sahipti.

Kazazedeler, her gelene aynı cevabı vermekten sorulsalarda, kaza yerinde duran her araçtan inen insanlar hep aynı soruyu sordu..

Bu cevaplama saatlerce sürdü.



bandırmalı
30.07.2014 18:21:12
bizim insanımız böyle işte ...çok yardım severiz çok....!!!

sultan deniz
30.07.2014 09:42:26
dün kaza olduğu zanman oradan gectim trafik allak bullak birsürü polis vardı ve hic biri trafik ile mesgul dahi olmadılar adam resmen yol ortasına durp cep telefonunu eline alıp kaza yerini foto lamaya gitti biz böyle bi top lumuz işte nederler meraklı

mülküeren (mustafa öztürk ün oğlu)
30.07.2014 10:43:20
Benim babam trafik canavarı değil, arabamıza taksi çarpmış dağa büyük kaza olmasın diye babam direksiyonu kırmış,

  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı