TATBİKAT GERÇEĞİNİ ARATMADI

TATBİKAT GERÇEĞİNİ ARATMADI

Havran`da Sivil Savunma Günü kapsamında Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu'nda Deprem,Bina Tahliyesi,Yaralı Kurtarma ve Yangın Söndürme Tatbikatları gerçeğine uygun olarak yapıldı.




_________________________________________/ Hasan AKAR- HAVRAN


Sivil Savunma Günü kapsamında Havran Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu'nda Deprem,Bina Tahliye,Yaralı Kurtarma ve Yangın Söndürme Tatbikatları gerçeğine uygun olarak yapıldı.


Okul Müdürü Mustafa İçli ve Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Ebru Pelit Abbasoğlu gözetiminde gerçekleştirilen Tatbikatta, Hastane Başhekimliği'nin tahsis ettiği cankurtaran ve İtfaiye Amirliğinin ararzözü  de kullanıldı.Yaralı kurtarma ve taşıma,İlkyardım çalışmalarının başarıyla gerçekleştirildiği tatbikatı Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'da izledi.Lofçalıoğlu,tatbikat sonunda,İdareci ve öğretmenlere teşekkür ederek;” Eski bir eğitimci olarak,okullarımızın başarısı için elimizden gelen bütün çabayı sarfedeceğimizi belirtmek istiyorum. Bu okulda benim anılarım çok fazla uzun yıllar Ali Çetinkaya İlköğretim Okulunda Müdürlük yaptım”dedi






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı