Tasarım ve beceri atölyelerinin toplu açılışı yapıldı.

Tasarım ve beceri atölyelerinin toplu açılışı yapıldı.

Gönen'de, (BİGEP) kapsamında yapımı tamamlanan tasarım beceri atölyelerinin toplu açılışı yapıldı.

  2023 Eğitim vizyonu hedefleri doğrultusunda Balıkesir’de uygulanmakta olan başarıyı izleme ve geliştirme projesi (BİGEP) kapsamında; ilçemizde son bir yıl içerisinde yapımı tamamlanan tasarım beceri atölyelerinin toplu açılışı yapıldı.

 Balıkesir Valiliği ve diğer ilçeler ile eş zamanlı olarak Gönen Ömer Seyfettin Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen açılışta Kaymakam Dr. Arslan YURT,  Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet YILMAN, İlçe Emniyet Müdürü Metin KARTAL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus HASKILIÇ, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Yusuf EMİRAL, İlçe Müftüsü Ahmet DURAN, Tapu Müdürü Halil İhsan KARALAR,  Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Erhan Ahmet GÜNDOĞAN, İlçe SGK Müdürü Yusuf HANEFİOĞLU,  Ticaret Borsası Başkanı İbrahim MUTLU katıldı.

Açılışta konuşma yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus HASKILIÇ, “2020-2021 Eğitim öğretim yılında sadece Mustafa Uşdu Anadolu Lisesinde Müzik ve Görsel Sanatlar Atölyesi açılmıştı. Bugün de 6 Eylül Ortaokulunda Müzik Atölyesi, Kadir Köker Ortaokulunda Drama Atölyesi, Mehmet Efendi İmam Hatip Ortaokulunda Fetem atölyesi ve şu an bulunduğumuz okulumuzda Robotik kodlama atölyeleri ile birlikte 4 tasarım beceri atölyesi tamamlandı.  İlçemizdeki okullarda tasarım beceri atölyeleri yapılmasında sundukları katkılar için öncelikle İlçe Kaymakamımız Arslan YURT olmak üzere, bu okulda katkıları olan Hayırsever iş insanlarımız  İbrahim MUTLU'ya;  Şinasi ÇOŞKUN’a; Özlem KÜÇÜKAKÇA’ya ve Ahmet SELVİ’ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

 Atölyelerin yapımına katkı sunan hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek plaket veren Kaymakam Dr. Arslan YURT, uygulamalı eğitimin ön planda olduğu ve öğrencilerin deneyim kazandığı bu atölyelerin çoğaltılması gerektiğini vurguladı AHMET ILGAZLI/GÖNEN



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı