Taş İşletmelerinin yeni Prensi Vahit AK

Taş İşletmelerinin yeni Prensi Vahit AK

AKP döneminde, Şaban Çiçek'in getirildiği göreve CHP Vahit AK'ı atadı.

Bandırma’da altyapı çalışmalarına katkı amacı ile AKP Döneminde Belediye Başkanı M. Cemal Öztaylan tarafından, Ayyıldız Tepe’de kurulan ve Sigma Asfalt şirketi ile yapılan anlaşma ile seri üretime geçerek üretiminin önemli bir bölümünü Sigma’ya vererek karşılığında sıcak asfalt alınıp kent içi yol yapım çalışmalarına kullanıldığı tesislerin başına MHP Belediye Başkan ve Milletvekili adaylarından Şaban Çiçek atanmıştı.

Dönemin Belediye Başkanı M. Cemal Öztaylan taş işleme şantiyesinin başına getirdiği Şaban Çiçek ile 10 yıllık protokol yapmasına rağmen, Seçimleri CHP’den Sedat Pekel’in kazanması ile Şaban Çiçek’in sözleşme hükmü tazminat ödenerek fesh edilmiş ve yerine CHP Eski Belediye Başkan aday adaylarından Ruşen Tosun atanmıştı.

Bu dönemde Asfalt şantiyesi firması SİGMA ile sözleşme akdi yenilenmesinde çıkan anlaşmazlık, SİGMA’ nın Bandırma-Bursa karayolu Danışment köyü taş ocağını alarak Bandırma daki faaliyetini noktalamıştı.

Bir dönem çalışmasına ara verilen Ayyıldıztepe taş ocağı işletmesi daha sonra yeniden faaliyete alınarak hem Belediye Asfalt planetine mızır, hem de ham yolların yapımında stabilize malzeme üretimine başlanılmıştı.

30 Mart seçimleri ile birlikte bazı birimlerin Büyükşehir’e geçmesi ve bazı birimlerinde yeniden yapılanması ile Ayyıldıztepe Belediye Taş ocağı işletme müdürlüğüne Emekli Öğretmenlerden CHP yöneticisi Cahit Ak getirildi.

 

 

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı