Tartıştığı arkadaşını ayağından vurdu

Tartıştığı arkadaşını ayağından vurdu

Erdek'te bıçaklı, silahlı taciz olaylarında artış oldu.

Tatil ve Turizm'de cazibe merkezi Erdek'te yepyeni bir sezona umutla bakılırken yaşanan adli olaylar moral kırıklığına neden oldu.

Önceki gün Cumhuriyet alanında yaşanan bıçaklı saldırıda Tuncay Cambaz isimli kişi tartıştığı Raci Uygun'u bıçaklayarak yaralanmasına neden oldu. Olaydan sonra yaralı olarak kaldırıldığı Erdek Neyyire Sıtkı Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, olaya adı karışan Tuncay Cambaz ve beraberindeki bir kişi polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Olayların adresi Erdek'te yeni bir silahlı saldırı olayı da bu sabah saat 08.00 sularında meydana geldi.

Kent merkezi Memduh Aslan caddesi ile Yassıada sokak kavşağında faaliyet gösteren Yassıada Cafe de birlikte çay içen Yavuz Dülger ile Hikmet Eren, bir süre sonra tartışmaya başladılar.

Ortamın gerilmesi ardından masadan kalkarak yola çıkan Hikmet Eren (63) ün arkasından gelen  Yavuz Dülger üzerinde taşıdığı silah ile Hikmet Eren'e 2 el ateş ederek ayağından yaralanmasına neden oldu.

Yavuz Dülger olaydan sonra kayıplara karışırken, olay mahalline gelen 112 ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Hikmet Eren'i Bandırma Eğitim ve araştırma Hastanesine sevk ettiler.

Olayın zanlısı Yavuz Dülger'in uzun süre İstanbul Adalarda fayton işletmeciliği yaptığı, İstanbul belediyesinin fayton işletmesini sonlandırması ardından Erdek'e gelerek “Şevki bey çiftliği” olarak bilinen bölgede Akitaş çeşme civarında kurduğu ahır ile at yetiştiriciliği yaptığı öğrenildi.

Daha önceden de sabıkası olduğu öğrenilen yaralama olayının zanlısı Yavuz Dülger polisçe aranmaya başlandı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı