Taraftarlar lokal açtı.

Taraftarlar lokal açtı.

Bordo beyazlı taraftarlar dernekten sonra, lokallerini de açtı.

 

Geçtiğimiz yıl kurulan dernekle kurumsallaşma çalışmalarını başlatan Bandırmaspor taraftarlar derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirmenin ardından, Kaşif acar caddesi, Özcan mağazası karşısında lokal açtı.

Bugün kurban kesilerek yapılan açılışta, kurdeleyi Belediye Başkanı Dursun Mirza kesti.

Başkan Mirza yaptığı konuşmada Bandırmaspor´un Mehmet Kılkışlı´dan sonra tüm kesimlerin içinde bulunduğu bir yönetim konsensüsü oluşturulup, başına da belediye Meclis üyesi Erhan Elmastaş´ın getirildiğini vurgulayarak, " Yönetim uyum içinde çalışıyor, iç transferi gerçekleştirdi, yeni transferler yapıyor, inşallah bu yıl şampiyonluğu kazanarak 1 lige çıkacağız." dedi.

Başkan Mirza, Bandırmaspor´un futbol alanında Süper lig´e çıkacak potansiyeli olduğunu, kent ismini markalaştıran spor hareketini en üst noktada görmek istediklerini yeniledi.

Bandırmaspor taraftarlar derneği lokalinin açılış töreninde daha sonra kurban kesildi. Dua edildi. "Hayırlı olsun" temennisi ile kesilen bordo beyaz kurdelenin ardında yeni lokal gezildi.

Kalabalık bir davetli topluluğu nezdinde gerçekleşen açılış töreninde Eski belediye Başkanlarından ve Bandırmaspor kurucu başkanı Hasan Sur´da hazır bulundu.

/resimler/2015-7/25/1926074207827.jpg



Anahtar Kelimeler: Taraftarlar lokal açtı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı