Taraftarın başlattığı kampanya' ya Başkan'dan tam destek

Taraftarın başlattığı kampanya

TFF 1. lig'in zirve ekibi Bandırmaspor'un yeni bir stada kavuşması için başlatılan kampanya' ya Başkan Onur Göçmez ve yönetim kurulundan destek geldi.

 “Bandırma Stat İstiyor” imza kampanyası büyüyerek sürüyor.

Bandırmaspor Taraftarları Derneği ve Bandırmaspor’a gönül verenlerin başlattıkları kampanya, Bandırma eski iskelesindeki “Bordo” alışveriş mağazasının önünde de sürdü.

Burada bir konuşma yapan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, kampanyayı başlatan Bandırmaspor Taraftarları Derneği’ne ve kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Bu kampanyanın anlamı hem yeni bir stat istememiz, hem de Bandırmalıların şehirlerine ve şehirlerinin markası olan Bandırmaspor’a sahip çıkmalarıdır. Bugüne kadar 5 bin imza toplandı ve kampanya sürekli büyüyor. Bandırmaspor, çok köklü bir camia olmasına rağmen ne yazık ki bunun karşılığını alamıyor. Bandırmaspor Kulübü bir anonim şirket değil, bir dernektir. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarının takdir edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Halen maçlarımızı oynadığımız stat, bizim için dezavantaj oluşturuyor. Stadımızda bu sezon 3-4 maçımızda problemler yaşadık. Bandırmaspor, birçok kulübe göre maliyeti düşük bir kadroyla modern futbol oynayarak büyük başarılar elde ediyor. Böylece de şehir takımlarının başarısını ve gücünü gösteriyor. Bandırma’ya yeni stat istiyoruz ve bu imza kampanyamızın, tüm Türkiye’de desteklenmesini istiyoruz.”    ÖNDER BALIKÇI



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı