Taraftar için oynayın

Taraftar için oynayın

Son 3 haftasına girilen sezonda şampiyonluk kovalayan yeşil beyazlı oyuncuları antrenmanda baklava ile ziyaret eden Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve partisinden belediye meclis üyesi adayları takıma kalan maç

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen Belediyespor antrenmanını ziyaret etti.

Teknik heyete ve oyunculara baklava ikram eden Başkan Yakar burada yaptığı konuşmada, takımın sahaya yansıttığı mücadeleden dolayı memnun olduklarını, şampiyonluk için hala şanslarının devem ettiğini ancak en kötü ihtimalle ligi ikinci sırada bitirip play-aut maçı oynamaya hak kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

Tribündeki taraftarların üst ligleri hak ettiklerine de vurgu yapan Başkan Yakar, geçen yıl oluşturulan kadroda arkadaşlık ortamının sağlanamadığını ve sonuçta başarısız bir sezon geçirildiğinin altını çizerek, “Bu sezon takımdaki arkadaşlık ortamı gayet güzel. Bunun da semeresinde hala şampiyonluk hesapları yapabilen bir takımız. Hepinizi tebrik ediyorum. Tribünlerdeki taraftarlar için kalan son 3 maçta çok daha gayret sarf ederek galibiyetlere imza atmanız ve en kötü ihtimalle play-aut maçı oynamaya hak kazanmanız çok önemli. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Tatlı yediler tatlı konuştular

Başkan Yakar, antrenmana getirilen bir sini baklava tatlısından takım adına kaptan Remzi’ye ikram ederken, kaptan Remzi Başkan Yakar’a, “Başkanım, seçim gezilerinde diğer takımlara destek vereceğinizi açıklamanız çok güzel ancak, bize olan ziyaretiniz moral ve motivasyon açısından çok önemli” diyerek Başkan Yakar’ı çalışmalarını daha sık ziyaret etmesi beklentisinde olduklarını aktardı.   



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı