Taraftar 2. Antalya seferinde

Taraftar 2. Antalya seferinde

 

 

 

Spor Toto 2. Lig play-off mücadelesinde Beypazarı Şekerspor`u tek golle mağlup ederek yarı finalde Adana demirspor ile eşleşen Bandırmaspor Bank Asya yolunda bir kez daha taraftarıyla buluşuyor.

Bandırmaspor taraftarlar derneği 3 otobüs ile bu gece saat 02.00 de Antalya ya hareket ediyor.

Taraftarlar derneği başkanı Evrens Kılıç İkinci Antalya kafilesi için katkıda bulunan Bandırma Belediyesi, Yemmak AŞ, Aslanlar AŞ, Baltur ve Göksel Karlahan`a teşkkür ederken, asıl katkıyı final`de beklediğini söyledi.

Başkan Kılıç Bandırmaspor`un bu inançla Adanademirspor`u da aşacağından şüpheleri olmadığını, Bandırmaspor`un, gelinen noktada bileğinin hakkı ile rakiplerini tek tek ekarte ederek hakkı olan Bank Asya`ya ulaşmak üzere olduğunu söyledi.

Başkan Kılıç Bordo Beyazlı cesur yüreklerin saha içersindeki etkinliği kadar tribündeki taraftarın desteğininde odenli gerekli olduğunun altını çizerek `` Adanademirspor daha yakın mesafeden geldiği için seyirci avantajına sahip, Bu zorlu virajda takımımızı yanlız bırakamayız, Tüm gücümüzle yanındayız, bu engelide aşacağız`` derken asıl beklentilerinin Sakarya-Buğsas müsabakasının galibi ile oynuyacakları final müsabakası olduğu vurguluyarak `` İşte bu noktada büyük bir gönül desteğine ihtiyacımız var, Biz taraftarlar olarak Final maçı için tüm Bandırma yı Antalya ya bekliyoruz.`` diyerek Bandırma`nın havasını teneffüs eden herkesin bir defa olsun bu bayram coşkusuna ortak olmasını istedi ve tüm kurum ve kuruluşları, Final için Antalya ya beklediğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı