Tarafsız sahaya alındı.

Tarafsız sahaya alındı.

Burhaniye`de meydana gelen olaylar nedeni ile oynanamayan Burhaniyespor- Gönen Belediyespor müsabakası tarafsız sahaya alındı.

 

Balıkesir süper lig lideri Gönen Belediyespor ile lig 2. cisi Burhaniye arasında oynanacak müsabaka öncesi çıkan olaylar nedeni ile karşılaşma iptal edilmişti.

ASFK disiplin kurulu gözlemci raporları ve karşılaşmada görevli Emniyet mensupları tarafından hazırlanan raporlar ışığında hazırladığı karar açıklandı.

ASFK`nin kararı müsabakanın tarafsız saha Balıkesir`de oynanması noktasında açıklanınca Gönen cephesinden tepki geldi.

 Bu hafta kendi saha ve taraftarı önünde Manyas spor ile karşılaşacak olan Gönen Belediye spor Genel kaptanı İbrahim Palaz Burhaniye spor maçındaki olaylardan hiçbir suçu olmayan ve maç yapmak için stada geldiklerinde Gönenli futbolcuların rakip Burhaniyeli futbolcuların saldırısına uğradıklarını ve yaralanan futbolcularının olduğunu vurgulayarak ASFK disiplin kurulu kararını kınadıklarını söyledi.

 ASFK`nın müsabakaya ilişkin kararında karşılaşmanın 1 Nisan da tarafsız saha (Balıkesir de)oynanmasına karar alınmasının haksız bir davranış olduğunu, aynı olayların Gönen`de yaşanması halinde yeşil beyazlı kulübe ceza verileceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Palaz; Bu karar futbolcularımız arasında şok tesiri yarattı.  Darp edilen biziz ama ne hikmet se rakip futbolculara ödül olarak verildi.  Şimdiye kadar içer de dışarda yaptığımız karşılaşmalarda hiçbir olay olmamış ve takımımız 1 tek kırmızı kart görmüştür (karşılaşmalarda) bu bizim için şaşkınlık yarattı ama biz gene sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacak ve ŞAMPİYON olarak Kupa`yı Gönen`e getireceğiz." dedi.



amatör
25.03.2015 01:21:07
Balıkesir askf`ye bağlı kurul gene acayip bir fiyasko karar alınmıştır. Daha önce yaşanan emsal kararlar vardır, bu kararları örnek almak zorundadır. emsal kararlar bellidir. Yoksa askf yönetim kurulu üyesi olan şahıs aynı zamanda gönen belediyespor başkanıdır . işte bir bilmece çözün çözebilirseniz....

Anahtar Kelimeler: Tarafsız sahaya alındı.
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli