Taner Taşkın: “İstifa etmeyi düşünmüyorum”

Taner Taşkın: “İstifa etmeyi düşünmüyorum”

Taner Taşkın: “İstifa etmeyi düşünmüyorum”,

Taner Taşkın: “İstifa etmeyi düşünmüyorum”

Bandırmaspor’un, 2-0’lık üstünlüğünü koruyamayarak, bir de penaltı kaçırdıktan sonra Adanaspor A.Ş.’ye 3-2 kaybettiği maçtan sonra basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “İstifa etmeyi düşünmüyorum” dedi.

Taşkın, basın toplantısında önce karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

“Maçın ilk yarısında çok iyi oynadık. Rakibimizin kalemize bile gelemediği ilk yarıyı 2-0 önde kapattık. İlk yarıdan sonra devre arasında oyuncularıma ikinci yarıda dengeli oynamamız gerektiğini söyledim. İkinci yarıya da hızlı başladık ve hemen bir penaltı daha kazandık. Ancak bu penaltıyı gole çeviremedik. 3-0’ı yakalasak maçı koparacaktık. Daha sonra 3 gol yiyerek maçı kaybettik. Böyle bir sonuç 10-20 yılda bir yaşanır. Bu yenilginin sorumluluğunu üzerime alıyorum. Demek ki bazı eksiklerimiz var ve bunları giderememişim. Bandırmaspor taraftarlarını üzdüğümüz için ben de üzgünüm.”

İSTİFA GÜNDEMİNDE YOK

Taşkın, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine “Bandırma’da Kocaelispor önünde alınan 3-0’lık ağır yenilginin ardından da sorumluluğu üzerinize aldığınızı söylediniz. Ancak Bandırmaspor, sizin döneminizde istikrarsız sonuçlar alıyor. İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusunu yönelttim. Taşkın, istifa konusunun gündeminde olmadığını vurgulayarak şu yanıtı verdi:

“Benim dönemimde takımın istikrarsız sonuçlar aldığını düşünmüyorum. Geldiğimden beri 4 galibiyet aldık. İstifa etmeyeceğim. İstifamın yararlı olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki, daha önce çalıştığım takımlarda gerektiğinde istifa etmekten kaçınmamıştım. Tabii ki bu yenilginin sorumluluğunu üzerime alacağım. Ne yapayım, futbolcularımı mı suçlayayım!”

Bunun üzerine kendisine, “Yani kendinizi başarılı mı görüyorsunuz?” sorusunu yönelttiğimde ise “Başarıyım demedim. Sadece istifa sorunuza yanıt verdim” dedi.  ÖNDER BALIKÇI



mustafa aksan
24.12.2023 18:42:18
DÜŞÜNME BANDIRMADAN BAŞKA ENAYİ BİR TAKIM BULAMAZSIN.SENİN HOCALIĞINA FALAN İNANMIYORUM.AMA BAŞKAN NEDENSE SENDEN VAZGEÇEMİYOR.BU İŞİN OLMAYACAĞI ZATEN BELLİ İDİ.SENDENDE BİR NUMARA OLMAZ.TAŞA TAŞA GİT DURMANA GEREK YOK.KALECİDEN DOĞAN CAN DAVASTAN NİYE V AZGEÇEMİYORSUNUZ.OYNAMALARI ŞARTMI.KİM İSYİYOR OYNAMALARINI.

Kemal Ölmez
25.12.2023 22:14:22
Taner hoca rakip üç kere geldi üç gol attı diyor, kendisi hiç gelmeden üç penaltı kazandı onu eleştirmiyor, aynı şeyi kendi yaşasaydı ne derdi??? iyiki beş kere gilmemişiz

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı