Tamek ekibi Pinworld`de stres attı.

Tamek  ekibi Pinworld`de stres attı.

Türkiye'nin en köklü hazır gıda firmalarından olan Tamek, şirket içi personel etkinlikleri için Pinworld'ü tercih etti.

Tamek Ekibi Pinworld’de Stres Attı!

Türkiye’nin en köklü hazır gıda firmalarından olan Tamek, şirket içi personel etkinlikleri için Pinworld’ü tercih etti. 4 Temmuz Perşembe günü 84 kişilik bir ekiple gerçekleştirilen organizasyon, ilk olarak Pin Cafe & Restoran’ın zengin menüsünden derlenmiş lezzetli yemeklerle başladı. Piliç kavurma, mevsim salatası, haşlanmış sebze ve 4 çeşit mezeden oluşan menü, tüm katılımcılardan tam puan aldı. Yenilen güzel yemeğin ardından motivasyonuna lezzet katan ekipler saat 20:00 itibariyle bowling turnuvası için son hazırlıklarını tamamladı. Dörder kişilik 10 takımdan meydana gelen turnuvada, 5 takım yarı final oynadı. 2 takımın daha elenmesinin ardından final oyunlarıyla 1’inci, 2’inci ve 3’üncü olan takımlar belirlendi.

Madalyalarını Tamek İşletme Müdürü İlter Fıçıcı’dan alan takımlar aynı zamanda sürpriz hediyelerin sahibi oldu. Tüm çalışanların son derece memnun kaldığı organizasyon ileriki tarihlerde Karacabey Tamek işletmelerinin katılımıyla geleneksel bir şirket içi etkinliği olarak renkli bir hal almaya devam edecek.

Strike Kampanyası Devam Ediyor…

Firma etkinliklerinin vazgeçilmez mekanı olan Pinworld aynı zamanda bireysel oyuncularına düzenlediği kampanyalarla bowling sporunu tüm Bandırmalılara sevdirmeye devam ediyor.  Art arda 3 strike yapana 1 oyun, 4 strike yapana ise tek kişilik günün menüsünün hediye edildiği “Kral Sensin” kampanyası yaz boyunca tüm bowling severleri bekliyor.

 

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı