Takım Taşkın Güngör´e emanet

Takım Taşkın Güngör´e emanet

Taşkın Güngör; ?BANDIRMASPOR BU SIRAYI HAK ETMİYOR?

Bandırmaspor´da Hüseyin Yenikan´dan boşalan teknik direktörlük görevine Taşkın Güngör getirildi.
Kulüp binasında yapılan basın toplantısında Taşkın Güngör, Bandırmaspor ile 1,5 yıllığına sözleşme imzaladı. Bandırmaspor´da imza töreninde yapılan açıklamada takımın durumuna değinilerek ?Bir yerlerde eksik var keşke hoca değişikliği olmasa bir sezon devam etse ama maalesef bu futbolun doğası. Hocamızla 1,5 yıllık anlaşam yaptık. Takımızı anlattık. İnşallah hocamız Bandırmaspor camiasına hayırlı olur. Saat 16.00´da hocamız ilk idmanına çıkacak? dendi.

/resimler/2018-10/23/1754013774963.jpg

Bandırmaspor´un bulunduğu sıralamaya layık olmadığını söyleyen Güngör, ?En kısa zamanda tırmanışa geçmemiz gerekiyor. Karanlık günlerin sona ereceğine inanan biriyim. Hep birlikte elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Bugün karanlık gözüken tablo 5 hafta sonra bizi iyi yerlere götürebilir. Bunlar teorik olan söylemlerdir. Matematiksel olarak zirve şansı varsa bunu da kovalamak lazım. Çok çalışarak bunun altından kalkacağız? diye konuştu.



mustafa aksan
23.10.2018 22:57:45
SEVGİLİ TAŞKIN HOCAMIZA DA BANDIRMAMIZA DA HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.BAŞARILI BİR TEKNİK ADAM İLK DEFA BANDIRMASPORDA GÖREV ALACAK.BAŞARILI OLACAĞINA EMİNİM.BENCE İYİ BİR SEÇİM.

Anahtar Kelimeler: Takım Taşkın Güngör emanet
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli