Takım altyapıya emanet

Takım altyapıya emanet

Bandırmaspor Kulübü, Kemal Kılıç´tan boşalan teknik direktör arayışına başladı.

 

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve Basın Sözcüsü Yakup Ataş, kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısında bilgi verdiler.

Elmastaş ve Ataş, Kemal Kılıçla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını vurgularken, şunları söylediler:

"Sayın Kılıç´a, kulübümüze gösterdiği anlayış nedeniyle teşekkür ediyorum. Kılıç ile yollarımızı ayırdıktan sonra öncelikle Bandırma´nın beklentisi olan eski hocamız İsmail Ertekin´e teklifte bulunduk, Ancak Sayın Ertekin, daha üst liglerde çalışmak istediğini vurgulayarak, önerimizi kabul etmedi. Şimdi, yeni teknik direktör arayışımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede grubumuzu iyi tanıyan bir teknik direktör ile anlaşacağız."

 



sedat özlemtaş
7.10.2015 10:53:47
Evet Bandırmasporumuza iyi bir teknik ekip lazım ama en az 3 yıl çalışabileceği bir ekip olacak,neden derseniz?şundan: İSTİKRAR.. Kılkışlı başkanımızı ve yönetimini Ahmet EDİN ve diğer değerli yöneticileri;beğeniriz beğenmeyiz,severiz sevmeyiz ama sonuç ortada amatörden alıp son 5 sezondur sürekli PTT 1:Lige oynayan bir ekip yarattılar?Ve en parlak dönemini İsmail ERTEKİN ile yaşadılar,nasılmı? 3 sezon çalışarak?İSTİKRAR Yani anahtar kelime İSTİKRAR. Yanında da SABIR Keşke İsmail ERTEKİN hoca ile yine çalışabilsek,şartları oluşturarak.. Maçlar 3 ihtimalli sonuçlardır,bazen oynarsınız puan kaybedersiniz,bazende oynamadan 3 puan alırsınız,bazende oynayarak 3 puan alırsınız? Yorumlara bakıyorum tek ciddi isim Tugay KERİMOĞLU,diğerleri misyonunu tamamlamış yada gırgırına yazılmış isimler.Tugay uzun yıllar yurtdışı tecrübesi olan,ileri yaşlarda dahi avrupada futbol oynamış bir isim,teknik direktör olarak aç kalmış biri,bandırmasporumuzun bütçesine uyarsa ve uzun yıllar çalışılırsa olur, hemde süper olur. Deli dolu birini istiyorsak ise İbrahim ÜZÜLMEZ´dir . En doğru isimlerden 2´si bu isimlerdir. Diğer yandan 3.isim olarak,İsmail ERTEKİN hocamızdan sonra 2.sezonu gören tek isim,son 2 yılda düşük bütçeye rağmen başarılı bir 2 sezon geçirmiş Musatafa ÇAPANOĞLU? Beğeniriz ya da beğenmeyiz ama sonuçta başarılı bir ekipti. Takımı tanıyor,ligi tanıyor,rakipleri tanıyor,şehri tanıyor , ? vb Hayırlısı?.

Anahtar Kelimeler: Takım altyapıya emanet
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli