"TAHLİYE SAKALI" KESİLECEK Mİ?..

Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın haksız tutuklanmasına tepki verip 236 gün sakalını kesmeyen A Klasmanı eski Futbol Hakemlerinden Zeynel Abidin Gökçe, tahliye kararı ile‘`Sakalını Keseceğini” açıkladı.




Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın haksız tutuklanmasına tepki verip 236 gün sakalını kesmeyen A Klasmanı eski Futbol Hakemlerinden Zeynel Abidin Gökçe, tahliye kararı çıkması sonrası ‘`Sakalını Keseceğini” açıkladı.



Edremit ilçesi Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın haksız tutuklanmasına tepki verip, tutuklama kararı alındığı gün sakal bırakmaya başlayan dava arkadaşı A Klasmanı eski Futbol Hakemlerinden Zeynel Abidin Gökçe, Burhaniye Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği tutuksuz yargılanmaları kararı ile tahliye edilmesi sonrası 236 gün önce bırakmaya başladığı ‘Sakalını' keseceğini açıkladı.

Edremit ilçesi Kadıköy Beldesinde bulunan ŞıpşıpDede Seyir Tepesi Mevlana Tesislerindeki Antep Sofrası`nın eski işletmecisi, Türkiye Süper Lig İzmir Bölgesi Hakemlerinden Mehmet Fatih Gökçe'nin babası, A Klasmanı eski Futbol Hakemlerinden ve emekli memur Zeynel Abidin Gökçe, Dava arkadaşım hakkında mahkeme tahliye kararı verdi. 236 gün önce bırakmaya başladığım sakalımı en yakın sürede Edremit Cumhuriyet Meydanında kestireceğim” dedi.

MHP'li dava arkadaşım olan Edremit Belediye Başkanı Avukat Tuncay Kılıç'ın 4 Ekim 2012 tarihinde haksız tutuklanmasına tepki olarak tahliye edilinceye kadar sakalımı kesmeyeceğimin sözünü verdim. Bu gün MHP'li Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın haksız tutuklanma kararına Burhaniye Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmada savcının mütalaasında 4. Yargı Paketi kararlarına göre tutukluluk hallerinin kaldırılıp tahliye edilmelerini istemesi üzerine tahliye kararı çıktı. Bu karara çok sevindim.

Olan, benim sakalıma oldu” diyen emekli memur Zeynel Abidin Gökçe, Söz verdiğim gibi toplam 236 gün sonra verilen tahliye kararı sonrası yapacağım bir tören ile sakalımı kestireceğim. Sakalımı en yakın sürede Edremit Cumhuriyet Meydanında özel berberimi de çağırıp yapılacak olan bir tören ile halkın önünde kestireceğim. Sakalımı kesmek içim Ankara'da TBMM'deki bir berber ‘Sakalını kesmeye ben geleceğim' diye söz verdi. Ama o berber arkadaşımı zor durumda bırakmamak için şimdilik düşünmüyorum. Israr ederse benim misafirim olarak Ankara'dan Edremit'e sakalımı kesmek için gelecek ve benim özel misafirim olacak” dedi.


Yaşamında ilk kez sakal bıraktığını, hacca gittiğini ve sakal bırakmak için dini şartlarının uygun olduğunu belirten Zeynel Abidin Gökçe, Söz verdim, önce sakalımı kestireceğim. Sonra sakal bırakmak istersem elbet ‘Sakal Bırakmak Niyetiyle' sakalımı bırakabilirim” diye özel açıklama yaptı.



Halil Turhan
19.05.2013 20:45:06
Öncelikle sayın belediye başkanımıza çok geçmiş olsun diyorum adalet er yada geç yerini buluyor ancak şimdi geride kalan içerde geçen günlerin hesabını kim verecek ? Ben her an yanında olan yüreği Tuncay başkanla çarpan bütün dava arkadaşlarıma Allah razı olsun diyorum.Bu süreçte özellikle Zeynel Abidin Gökçe ve Mustafa Kemal Cengize teşekkür ediyorum en yakında olan dostları olarak.

Bahar Bingül
20.05.2013 09:59:20
Tuncay Kılıç kendisini Edremit ve halkının hizmetine vakfetmiş bir insandır. İlahi adalet er yada geç tecelli ediyor. Doğru sarsılır ama asla yıkılmaz, bizler herzaman yanınızdayız, iyilik gördüğümüz insana vefa borcumuzu asla unutmayız. Önemli olanda iyi günde değil, kötü günde birlik olabilmektir. Bu günlerde Tuncay başkanın karşısında değilde yanında olan dostlarına selam olsun.

Hasan Edremitli
7.07.2014 08:02:10
BELEDİYE BAŞKANINI CAMIDeN NAMAZ KILARKEN Mİ YAKALAYIP CEZA EVİNE ATMIŞLAR. ULEN İNSANDA BİRAZ UTANMA OLUR BEEEEEEEE

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli