SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ İFTAR YEMEĞİ!..

SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ İFTAR YEMEĞİ!..

Gönen Süt Üreticileri Birliği, Salı akşamı Tokyay Lokantasında düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde kalabalık lokantaya sığmadı.

Gönen Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Engin Aslan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin tam kadro misafirlerini kapıda karşıladılar.

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent Can, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Mutlu, Denetim Kurulu Başkanı Erol Çakır, Denetim Kurulu Üyesi Ümit Gülşen, Gönen Sağlık Müdürü Cem Eryılmaz, İlçe Gıda tarım ve hayvancılık Müdürü Hazim Demirhan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi İsa Çorabatır, CHP İlçe Başkanı Bülent Birgül, CHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Erdal Arcan, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Yergal, MHP İlçe Başkanı Süleyman Kardaş ve Yönetim Üyeleri, banka müdürleri, birlik üyeleri, köy muhtarları ve basın bu gecede Engin Aslan ve ekibini yalnız bırakmadı.

Nezih bir ortamda düzenlenen iftar programında konuşan Gönen Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu başkanı Engin Aslan; “Öncelikte iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı şahsım ve Birliğim adına teşekkür ederim. İftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı çok onur duydum. Hepinizin Ramazanları mübarek olsun”. diyerek sözlerini tamamladı.

 



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli