SUSURLUK’TA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI

SUSURLUK’TA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Susurluk Muhtarlar Derneği başkanı Murat ŞAHİN günün önemine dair konuşma yaptı.

Susurluk’ta muhtarlarımızın günü kutlaması yapıldı. 19 Ekim 2022 bugün Susurluk’ta sabah Atatürk anıtına çelenk koyma merasimi ile başlayan Muhtarlar günü büyük bir katılım sağlanarak Susurluk Atatürk meydanında şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından istiklal marşımız okunarak Atatürk anıtına Çelenk koyma işlemi yapılarak başladı.

Susurluk Muhtarlar Derneği başkanı Murat ŞAHİN’in günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmadan sonra tüm katılımcılar hep birlikte Susurluk park düğün salonundaki programa yönlendiler.  

            Burada da istiklal marşı ve saygı duruşu yapılarak 54 mahalle muhtarı ve Kamu kuruluşlarının daire amirleri Susurluk kaymakamı Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ve Belediye Meclis üyeleri siyasi parti temsilcileri SKT temsilcileri İlçe milli eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK,ve halkın katılımı ile muhtarlar günü kutlaması yapıldı. Susurluk belediye başkanı Nurettin GÜNEY yaptığı konuşmasında muhtarlar ile el ele birlikte çalıştıklarını halkın tüm istek ve taleplerine karşılık bulduklarını hiçbir siyasi pati ayrımı yapmadan her mahalleye eşit ve adaletli hizmet götürdüklerini, demokrasi zincirini Susurluk ‘ta tam olarak ilk halkasını oluşturduklarını beyan etti.

Susurluk İlçe kaymakamı Muammer KÖKEN’de Susurluk’ta muhtarlarla ilgili tüm istek ve ihtiyaçların tamamına destek vermeye gayret gösterdiklerini ve olumsuzlukların yaşanmadığı bir şehre sahip olduklarını bunun da Mahalle muhtarlarının yerinde ve zamanında işlevlerini takip ettiklerinden sorunların zamanında giderilmesine ön ayak olduklarını belirterek Muhtarlar gününü kutladılar.

Daha sonra her yıl geleneksel olarak verilen yemek bu yılda tekrarlanarak toplantı dualarla sonlandırıldı. Bizlerde ulusal ve yerel basın olarak 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlar başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ederiz. Muhtarların sorun şikayet  istek ve dileklerini basın yolu ile halka bildirmeyi her zaman görev edinmişizdir.  İbrahim PAMUKÇU   Susurluk  



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK’ MUHTARLAR KUTLAMASI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı